دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Tom Wooldridge
سری: Routledge Introductions to Contemporary Psychoanalysis
ISBN (شابک) : 2022010347, 9781003016991
ناشر: Routledge
سال نشر: 2022
تعداد صفحات: 136
[137]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Eating Disorders: A Contemporary Introduction به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اختلالات خوردن: مقدمه ای معاصر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب مقدمه ای در دسترس برای مفهوم سازی و درمان اختلالات خوردن از دیدگاه روانکاوی ارائه می دهد. هر یک از فصلها دیدگاه متفاوتی را در مورد این شرایط دشوار ارائه میدهد و در کنار هم، وسعت و عمقی را نشان میدهد که تفکر روانکاوانه میتواند هم به پزشکان با تجربه و هم به کسانی که تازه شروع به کشف این رشته کردهاند ارائه دهد. جنبههای مختلفی از اینکه چگونه نظریه و عمل روانکاوی میتواند با اختلالات خوردن درگیر شود، از جمله بسیج نظریههای رشدی ظریف آن برای نشان دادن مشکلات این بیماران در بیان احساسات در قالب کلمات، انزجاری که نسبت به بدن خود احساس میکنند، ناهماهنگیهایی که در آن تجربه میکنند، مورد توجه قرار میگیرد. ارتباط بین بدن و ذهن، و حتی راه هایی که آنها با انجمن های اینترنتی آنلاین درگیر می شوند. این یک مطالعه قابل دسترس برای پزشکان در ابتدای کار است و همچنین یک برداشت جدید و مفید در مورد این موضوع برای پزشکان با تجربه خواهد بود.
This book presents an accessible introduction to the conceptualization and treatment of eating disorders from a psychoanalytic perspective. Each of the chapters offers a different perspective on these difficult-to-treat conditions and taken together, illustrate the breadth and depth that psychoanalytic thinking can offer both seasoned clinicians as well as those just beginning to explore the field. Different aspects of how psychoanalytic theory and practice can engage with eating disorders are addressed, including mobilizing its nuanced developmental theories to illustrate the difficulties these patients have with putting feelings into words, the loathing that they feel towards their bodies, the disharmonies they experience in the link between body and mind, and even the ways that they engage with online Internet forums. This is an accessible read for clinicians at the start of their career and will also be a useful, novel take on the subject for experienced practitioners.