دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: J. Allan Hobson
سری:
ISBN (شابک) : 0262015323, 9780262015325
ناشر: The MIT Press
سال نشر: 2011
تعداد صفحات: 307
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Dream Life: An Experimental Memoir به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زندگی رویایی: خاطره ای تجربی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
آزمایش علمی جی. آلن هابسون از دوران کودکی با تحقیقی پر از دوده در مورد ظرفیت یک دودکش برای پذیرش بابانوئل آغاز شد. (او کشف کرد که حتی با باز بودن دمپر، دودکش بسیار باریک است.) زندگی هابسون به عنوان یک آزمایشگر از طریق یک حرفه پیشگام که به همسویی روانشناسی و زیست شناسی و بررسی رابطه رویا و آگاهی اختصاص داده شده بود، ادامه یافت. هابسون در زندگی رویایی، تحقیقاتی تجربی در مورد زندگی و کار خود انجام می دهد. هابسون هوشیاری در حال رشد خود را از طریق یک تصور واضح (در اکتبر 1932)، تولد و کودکی ترسیم می کند، و نظریه ای در مورد "آگاهی اولیه" در جنین ها و نوزادان ارائه می دهد. او شور و شوق جوانی خود را برای اکتشافات علمی، تجربیات جنسی اولیه و تحصیلات خود را بازگو می کند. او پذیرش فرویدی های ریشه دار را در دانشکده پزشکی هاروارد در دهه 1950، به عنوان یک روانپزشک بدجنس توصیف می کند که می خواست علم زیست شناسی را جایگزین روانکاوی کند. او مطالعات بیشتر، ازدواج ها و روابط عاشقانه خود، سفرهایش، و آنچه در مورد مغز از فراموشی ناشی از ضربه شلاقی پس از یک تصادف اتومبیل در سال 1963 و از "مرگ مغزی" خود پس از سکته در سال 2001 آموخته را شرح می دهد. با همه اینها، هابسون از زندگی خود به عنوان مطالعه موردی نهایی برای این نظریه استفاده می کند که خواب REM یک الگوی آزمایشی را ارائه می دهد که به مغز اجازه می دهد "آفلاین" را توسعه دهد. رویاها - شدیدترین در خواب REM، زمانی که مغز فعال است - او می گوید که نیازی به رمزگشایی به سبک فرویدی نیست. رویا یک حالت روانی باشکوه است که باید از آن لذت برد و برای آنچه در مورد آگاهی به ما می گوید مطالعه کرد.
J. Allan Hobson's scientific experimentation began inchildhod, with a soot-filled investigation into the capacity of a chimney toadmit Santa Claus. (He discovered that even with the damper open the chimneywas far too narrow.) Hobson's life as an experimentalist has continuedthrough a pioneering career devoted to aligning psychology and biology and toinvestigating the relationship of dreaming and consciousness. In Dream Life,Hobson conducts an experimental investigation into his life and work. Hobsoncharts his developing consciousness through a vividly imagined conception (inOctober of 1932), birth, and babyhood, offering a theory about "protoconsciousness"in fetuses and infants. He recounts his youthful zeal for scientific discovery,his early sexual experimentation, and his education. He describes taking on theentrenched Freudians at Harvard Medical School in the 1950s, as a maverickpsychiatrist who wanted to replace psychoanalysis with biological science. Hedescribes his further studies, his marriages and love affairs, his travels, andwhat he learned about the brain from his whiplash-induced amnesia after a 1963automobile accident and from his "brain death" after a stroke in2001. Through it all, Hobson uses his life as the ultimate case study for histheory that REM sleep provides a test pattern that allows the brain to develop "offline."Dreams -- most intense in REM sleep, when thebrain is active -- ;need no Freudian-style decoding, he says. Dreaming isa glorious mental state, to be enjoyed and studied for what it tells us aboutconsciousness.
Content: [Pt.] I. Biologically speaking : an experimental autobiography. Brain birth : a non-immaculate conception --
Brain growth : the illusion and the reality of being --
Brain state : a self-organizing process --
[pt.] II. My experimental nature. The genesis of my experimentalism --
Marginal modes of being --
Experimental social structures --
[pt.] III. The nature of my experiments. Psychoanalysis as thesis --
Brain science as antithesis --
Cognitive neuroscience as synthesis --
[pt.] IV. Experiments of nature. Brain shock --
Brain death --
Heart failure --
Back ache --
Sleep strangulation --
[pt.] V. Implications of my work. Philosophical implications --
Scientific implications --
Dream science and the humanities --
Functional conclusions.