دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Bianca Gaviglio
سری: Piccola biblioteca
ISBN (شابک) : 8833536548, 9788833536545
ناشر: Lindau
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: 144
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Dostoevskij e il cavallo di Nietzsche به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب داستایوفسکی و اسب نیچه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تورین، 3 ژانویه 1889. فردریش نیچه، با ژست غافلگیرکننده ای از شفقت (احساس بسیار بدی که در نوشته هایش به آن پرداخته شده است)، دستانش را دور گردن اسب می اندازد تا از شلاق کالسکه دار دفاع کند. بلافاصله پس از آن او بیهوش به زمین می افتد و از آن زمان ذهنش در تاریکی جنون فرو می رود. این تصویر، که بسیار معروف و بسیار نمایشی است، صحنه هایی از رمان های داستایفسکی را به یاد می آورد که در آن اسب های بی گناه به ناحق کتک خورده اند (به آنچه راسکولنیکف، قهرمان جنایت و مکافات، قبل از ارتکاب قتلی که از قبل برنامه ریزی کرده بود، خواب می بیند). نیچه و داستایوفسکی هرگز همدیگر را ملاقات نکردند، اگرچه اولی خواننده و تحسین کننده دومی بود، تا جایی که او را به عنوان یک برادر ایده آل می شناخت. در میان آنها، هارمونی ها و نیز ناسازگاری های آشتی ناپذیری وجود دارد که از صفحات نوشته هایشان و همچنین از گفتار و کردار شخصیت های جاودانی که به آنها جان بخشیده اند، نمایان می شود. بیانکا گاویگلیو در این جلد کوچک، پرتره ای موازی از این دو غول فکری را ترسیم می کند و شهود عمیق و به نوعی پیشگویانه آنها را برجسته می کند.
Torino, 3 gennaio 1889. Friedrich Nietzsche, con un sorprendente gesto di compassione (sentimento molto bistrattato nei suoi scritti), getta le braccia al collo di un cavallo per difenderlo dalle frustate del vetturino. Subito dopo cade a terra privo di conoscenza e da allora la sua mente sprofonda nel buio della follia. Questa immagine, così celebre e così teatrale, ricorda alcune scene presenti nei romanzi di Dostoevskij, in cui fanno capolino cavalli innocenti, ingiustamente percossi (si pensi a quello che Raskolnikov, il protagonista di Delitto e castigo, sogna prima di compiere l’omicidio che ha premeditato). Nietzsche e Dostoevskij non si incontrarono mai, sebbene il primo fosse un vorace lettore e ammiratore del secondo, al punto da riconoscere in lui un fratello ideale. Tante, fra loro, le sintonie, e anche le discordanze inconciliabili, che emergono dalle pagine dei loro scritti così come dalle parole e dalle azioni degli intramontabili personaggi a cui diedero vita. In questo piccolo volume Bianca Gaviglio tratteggia un ritratto parallelo di questi due giganti del pensiero, mettendone in luce le intuizioni profonde e in un certo senso profetiche.