دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Jim Thomas
سری: Qualitative Research Methods
ISBN (شابک) : 0803939221, 9780803939226
ناشر: SAGE Publications, Inc
سال نشر: 1992
تعداد صفحات: 95
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Doing Critical Ethnography به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب انجام قوم نگاری انتقادی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این جلد، توماس دو سنت در علوم اجتماعی - نظریه انتقادی و تحقیق کیفی - را در تلاش برای اعمال یک جهان بینی انتقادی به منطق متعارف تحقیق فرهنگی، با هم متحد می کند. به جای ایستادن در مقابل قوم نگاری سنتی، سبکی از در نظر گرفتن رابطه مستقیم بین دانش، جامعه و کنش سیاسی ارائه می دهد. توماس به این سؤال می پردازد: اگر وظیفه محقق مستلزم اصلاح نادرست های اجتماعی و همچنین تولید نتایج پژوهشی معتبر است، چگونه می توان این دو هدف را در کنار هم قرار داد؟ او قواعد و دستورالعملهایی را برای یک سنت قومنگاری پراکسیسمحور تعریف میکند، سنتی که هم از نظر ایدئولوژیک درگیر است و هم از نظر علمی معتبر. علاوه بر این، او انواع مختلف قوم نگاری انتقادی را تشریح می کند و اصول هر یک را توضیح می دهد و اینکه چگونه می توان تحقیقات را تحت این چارچوب ها انجام داد.
In this volume, Thomas unites two traditions in social science - critical theory and qualitative research - in an attempt to apply a critical worldview to the conventional logic of cultural inquiry. Rather than standing in opposition to traditional ethnography, it offers a style of considering the direct relationship between knowledge, society, and political action. Thomas addresses the question: If the duty of the researcher entails the righting of social wrongs as well as producing valid research results, how is it possible to juxtapose the two goals? He defines the rules and guidelines for a praxis-oriented ethnographic tradition, one both ideologically engaged and scientifically valid. In addition, he outlines the various types of critical ethnography, explaining the tenets of each and how research can be carried out under these frameworks.