دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Anastasia Christou (editor). Elizabeth Mavroudi (editor)
سری:
ISBN (شابک) : 1472430336, 9781472430335
ناشر: Routledge
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 222
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Dismantling Diasporas: Rethinking the Geographies of Diasporic Identity, Connection and Development به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب از بین بردن دیاسپوراها: بازاندیشی در جغرافیای هویت، پیوند و توسعه دیاسپوریک نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این اثر که بحثها را در مورد مفهومسازی دیاسپورا در مطالعات مهاجرت و در جغرافیا تقویت میکند، بر نقش مهمی که جغرافیدانان میتوانند در قطع فرضیات در مورد فضاها و فرآیندهای دیاسپورا ایفا کنند، تأکید میکند. روشهای پیچیده، مادی و پیچیدهای که در خارج از کشور به رقابت، ساختن و اجرای هویت، سیاست، توسعه و مکان میپردازند، در این کتاب مورد بررسی قرار گرفته است. نویسندگان دیاسپوراها را «برچیده میکنند» تا این مفهوم را از طریق تحقیقات جهانی مبتنی بر تجربی و پیشرفته تئوریزه کنند. این جلد نوآورانه برای مخاطبان بینالمللی و بینرشتهای در مطالعات قومی، مهاجرت و دیاسپورا جذاب خواهد بود، زیرا از طریق مطالعات موردی قانعکننده در زمینههای مختلف در شمال و جنوب جهانی به تحقیقات مقایسهای، چندمحلی و چند روشی میپردازد. پژوهش در این کتاب بر اساس چهار موضوع به هم پیوسته هدایت میشود: روشهایی که دیاسپوراها از طریق هویت، بدن، تمرین روزمره و مکان ساخته و اجرا میشوند. چگونه کسانی که در دیاسپورا هستند سیاسی می شوند و چگونه این امر منجر به اتحاد و گسست در رابطه با «اینجا» و «آنجا» می شود. راههایی که مهاجران در جستجوی پیوند و ارتباط مجدد با «وطن» خود هستند و پیامدهای این امر از نظر شکلگیری هویت، اشتغال و نظریهپردازی که چه کسی «محلهنشین» محسوب میشود. و اینکه چگونه کسانی که در دیاسپورا هستند با توسعه وطن و چالش هایی که این ایجاد می کند درگیر می شوند.