دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Salvatore D'Albergo
سری: Historos
ISBN (شابک) : 8888249036
ناشر: Sandro Teti Editore
سال نشر: 2004
تعداد صفحات: 372
زبان: Italian
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 17 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Diritto e Stato tra scienza giuridica e marxismo è un libro di pubblicato da nella collana به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب قانون و دولت بین علم حقوق و مارکسیسم کتابی است که توسط این مجموعه منتشر شده است نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب بسیار موضوعی به درک تأثیرات ناشی از اصلاحات اساسی دولتی در قانون اساسی کمک می کند. دالبرگو با مرور شصت سال جمهوری، مراحل اساسی بحث نظری و سیاسی در مورد قانون اساسی ایتالیا، اجرای آن و پروژه های بازنگری را که به تدریج دنبال می شوند، از دیدگاه مارکسیستی بازسازی می کند. از برخورد-برخورد سرمایه داری و مارکسیسم در زمان پیدایش منشور، تا آن وقایع اخیر که دالبرگو، با الهام از ماتریالیسم تاریخی، به عنوان سرخوردگی از روح سازنده اصلی تعبیر می کند. دالبرگو، وکیل و استاد دانشکده PCI و CGIL در دهههای 1960 و 1970، تز بابیا مبنی بر «عدم وجود» نظریه مارکسیستی حقوق و دولت را مورد مناقشه قرار داد و تلاش کرد تا سهم اصلی فیلسوف آلمانی را در این زمینه شناسایی کند. علم قانون اساسی، تاکید می کند که مارکسیسم در واقع حامل یک نظریه حقوق و دولت است، اما به عنوان چشم اندازی از دگرگونی جامعه و نهادها که نمی توان آن را در مدل های رسمی از پیش تعیین کرد.
Questo libro di grande attualità aiuta a comprendere gli effetti provocati dalla radicale riforma governativa della Costituzione. D’Albergo, ripercorrendo i sessant’anni della Repubblica, ricostruisce dal punto di vista dichiaratamente marxista le tappe essenziali del dibattito teorico e politico sulla Costituzione Italiana, sulla sua attuazione e sui progetti di revisione che si sono via via succeduti. Dall’incontro-scontro di capitalismo e marxismo ai tempi della genesi della Carta, fino a quegli eventi recenti che d’Albergo, ispirandosi al materialismo storico, interpreta come frustrazioni dell’originario spirito costituente. D’Albergo, giuspubblicista e docente alla scuola del Pci e della Cgil negli anni Sessanta e Settanta, contesta la tesi bobbiana della “inesistenza” della teoria marxista del diritto e dello stato, e si propone di individuare il contributo originale del filosofo tedesco alla scienza costituzionale, sottolineando che il marxismo è sì portatore di una teoria del diritto e dello Stato, ma come prospettiva di trasformazione della società e delle istituzioni non inquadrabile in modelli formali a priori.