دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Orlando Ortiz
سری:
ISBN (شابک) : 9786071671042, 9786071670038
ناشر: Fondo de Cultura Económica
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: 0
زبان: Spanish
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب با اربابان خداحافظی خواهم کرد: زندگی روزمره در زمان ماکسیمیلیان و کارلوتا: تاریخچه، غیرداستانی، HIS025000
در صورت تبدیل فایل کتاب Diré adiós a los señores: Vida cotidiana en la época de Maximiliano y Carlota به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب با اربابان خداحافظی خواهم کرد: زندگی روزمره در زمان ماکسیمیلیان و کارلوتا نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کار اورتیز یک خط جدایی بین پایان امپراتوری ماکسیمیلیان و کارلوتا در مکزیک و تأثیر آنها بر جامعه ترسیم می کند. با این حال، آن شکاف کوچکی را که منشأ یک تفکر خاص مکزیکی را نشان میدهد، تشخیص میدهد که راههای خاصی را برای درک غذا و لباس ایجاد میکند. باورها و راه ها؛ عامیانه، عبارات، و البته سرگرمی و رذایل آن. نویسنده با استفاده از تصاویر شهر و کشور از زندگی روزمره آن زمان می گوید و از صداهای دیگری برای تکمیل داستان های خود استفاده می کند.
La obra de Ortiz traza una línea divisoria entre el fin del imperio de Maximiliano y Carlota en México y su influencia en la sociedad. No obstante, reconoce esa pequeña brecha que marca el origen de un pensamiento propiamente mexicano, el cual desarrolla maneras específicas de concebir la gastronomía, la indumentaria; creencias y modos; jergas, expresiones, y, por supuesto, el entretenimiento y sus vicios. A partir de imágenes de la ciudad y el país, el autor versa sobre la cotidianidad de la época y hace uso de otras voces para complementar sus relatos.