دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1. Aufl.]
نویسندگان: Walter Leal Filho
سری: Theorie und Praxis der Nachhaltigkeit
ISBN (شابک) : 9783662615331, 9783662615348
ناشر: Springer Berlin Heidelberg;Springer Spektrum
سال نشر: 2021
تعداد صفحات: VIII, 213
[219]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Digitalisierung und Nachhaltigkeit به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دیجیتالی شدن و پایداری نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هم دیجیتالی کردن و هم موضوع پایداری برای دانشگاههای آلمان اهمیت اساسی دارند. آنها چالش های مختلفی را برای آنها پیش می آورند و در عین حال چشم اندازهای جدیدی را برای آنها باز می کنند. اما چگونه میتوان دیجیتالیسازی و پایداری را در چارچوب دانشگاههای آلمان با هم در نظر گرفت، چگونه میتوان معیارهای پایداری را در فرآیند دیجیتالیسازی ادغام کرد و بنابراین دیجیتالیسازی را در خدمت پایداری قرار داد؟
این جلد بر راهها و ابزارهای آن تمرکز دارد. اجرای دیجیتالی سازی در ارتقای آموزش و تحقیق در زمینه پایداری و گرد هم آوردن تعهد دانشگاه ها در تلاش برای اجرای دستور کار دیجیتالی دولت فدرال. علاوه بر این، مشارکت معلمان و محققان از طیف وسیعی از رشتهها در این جلد نیز به توسعه بیشتر موضوع اصلی "اجرای اهداف توسعه پایدار" کمک میکند.Sowohl die Digitalisierung wie auch das Thema Nachhaltigkeit haben für die Hochschulen in Deutschland zentrale Bedeutung. Sie stellen diese vor vielfältige Herausforderungen und eröffnen zugleich neue Perspektiven. Doch wie lassen sich Digitalisierung und Nachhaltigkeit im Kontext deutscher Hochschulen zusammen denken, Kriterien der Nachhaltigkeit im Digitalisierungsprozess einbinden und die Digitalisierung somit in den Dienst der Nachhaltigkeit stellen?
Im Fokus dieses Bandes stehen die Mittel und Wege, um die Digitalisierung in der Lehre und Forschung im Bereich Nachhaltigkeit zu fördern und das Engagement der Hochschulen in den Bemühungen zur Umsetzung der digitalen Agenda der Bundesregierung zusammenzuführen. Darüber hinaus tragen die Beiträge von Lehrenden und Forschenden unterschiedlichster Disziplinen in diesem Band auch zu der allgemeinen Weiterentwicklung des zentralen Themas „Umsetzung der Sustainable Development Goals“ bei.