دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Pier Cesare Rivoltella
سری:
ISBN (شابک) : 1599047985, 9781599048000
ناشر:
سال نشر: 2008
تعداد صفحات: 369
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Digital Literacy: Tools and Methodologies for Information Society به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سواد دیجیتال: ابزارها و روشها برای جامعه اطلاعاتی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در حال حاضر در یک وضعیت گذار فرهنگی، جامعه جهانی در حال حرکت از یک جامعه ادبی به جامعه دیجیتال است و استفاده گسترده از فناوری های پیشرفته مانند اینترنت و دستگاه های تلفن همراه را به کار می گیرد. رسانههای دیجیتال تأثیر فوقالعادهای بر فرآیندهای شکلگیری جامعه دارند و تغییری عملگرایانه را در مدیریت و سازماندهی آنها تحمیل میکنند. "سواد دیجیتال" تلاش می کند تا چارچوبی مفهومی برای درک تغییرات اجتماعی ایجاد شده توسط رسانه های دیجیتال تعریف کند و چارچوبی را ایجاد کند که در آن سواد دیجیتال به عنوان ابزاری برای کمک به نسل های جوان برای تعامل انتقادی با رسانه های دیجیتال و فرهنگ آنها عمل می کند و به محققان و مربیان ارائه می دهد. ، محققان و دست اندرکاران یک رویکرد فناورانه و جامعه شناختی به این موضوع پیشرفته از دیدگاه آموزشی.
Currently in a state of cultural transition, global society is moving from a literary society to digital one, adopting widespread use of advanced technologies such as the Internet and mobile devices. Digital media has an extraordinary impact on society's formative processes, forcing a pragmatic shift in their management and organization. ""Digital Literacy"" strives to define a conceptual framework for understanding social changes produced by digital media and creates a framework within which digital literacy acts as a tool to assist younger generations to interact critically with digital media and their culture, providing scholars, educators, researchers, and practitioners a technological and sociological approach to this cutting-edge topic from an educational perspective.