دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Bernhard Funk (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783824403219, 9783663084228
ناشر: Deutscher Universitätsverlag
سال نشر: 1996
تعداد صفحات: 194
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب سرقت در خرده فروشی: مبارزه با جرم در حوزه تنش بین اقتصاد و هنجار قانونی: اقتصاد/علوم مدیریت، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Diebstahl im Handel: Deliktbekämpfung im Spannungsfeld zwischen Ökonomie und Rechtsnorm به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سرقت در خرده فروشی: مبارزه با جرم در حوزه تنش بین اقتصاد و هنجار قانونی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
دزدی از فروشگاه یک مشکل مهم برای خرده فروشان است و به طور فزاینده ای به موضوعی برای بحث اجتماعی-سیاسی تبدیل می شود. به نظر می رسد یک نمایندگی فروش موثر کالا مستلزم پذیرش تخلفات است. هدف این کار روشن کردن این روابط علی است. این استدلال با کمک یک تحلیل اقتصادی با استفاده از رویکردهای اقتصاد جرم ارائه شده است. برنهارد فانک در زمینه تضاد بین افزایش تعداد جرایم و پیشرفت سیاست های قانونی به سمت موسوم به «جرم زدایی» نشان می دهد که اجتناب از سرقت به صورت رایگان در دسترس نیست و در نتیجه استفاده از بودجه برای پیشگیری و مجازات جرایم مجرمانه است. همچنین مشمول محاسبات اقتصادی است. احتمالات و محدودیتهای تأثیرگذاری بر رفتار مجرم با کمک حقوق کیفری با پیشزمینه ساختار نظری تصمیمگیری با در نظر گرفتن اطلاعات ناقص و جنبههای علوم رفتاری مورد بحث قرار میگیرد. این اثر به رویکردهای فقهی اصلاح حقوق کیفری می پردازد و روش های جدید مبارزه با سرقت را در نظر می گیرد.
Ladendiebstahl ist ein bedeutendes Problem für den Einzelhandel und wird verstärkt zum Thema der gesellschaftspolitischen Diskussion. Eine verkaufswirksame Warenrepräsentation scheint die Inkaufnahme von Delikten zu bedingen. Diese Wirkungsbeziehungen will diese Arbeit beleuchten. Die Argumentation wird mit Hilfe einer wirtschaftswissenschaftlichen Analyse unter Nutzung von Ansätzen der Economics of Crime dargelegt. Im Spannungsfeld zwischen steigender Deliktzahl und rechtspolitischen Vorstößen zur sogenannten "Entkriminalisierung" zeigt Bernhard Funk, daß Diebstahlsvermeidung nicht zum Nulltarif zu haben ist und folglich auch der Mitteleinsatz zur Prävention und Sanktion von Straftaten einem ökonomischen Kalkül unterliegt. Die Möglichkeiten und Grenzen zur Einwirkung auf das Täterverhalten mit Hilfe des Strafrechts werden vor dem Hintergrund einer entscheidungstheoretischen Strukturierung unter Berücksichtigung von unvollkommener Information und verhaltenswissenschaftlicher Aspekte thematisiert. Die Arbeit geht auf rechtswissenschaftliche Ansätze zur Reform des Strafrechts ein und berücksichtigt neue Methoden der Diebstahlsbekämpfung.
Front Matter....Pages I-XII
Einleitung....Pages 1-4
Empirischer Befund, Problemrezeption und deliktspezifischer Ressourcenverbrauch....Pages 5-43
Delikt und ökonomische Theorie....Pages 44-78
Gestaltung von Sanktionsdesigns....Pages 79-135
Ökonomische Wahlprobleme bei der Produktion von Sicherheit....Pages 136-168
Ausblick....Pages 169-169
Back Matter....Pages 170-184