دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Thomas Bliesener. Karl Köhle (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783531117690, 9783322832429
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 1986
تعداد صفحات: 331
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 16 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ویزیت دکتر: فرصتی برای صحبت: علوم اجتماعی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Die ärztliche Visite: Chance zum Gespräch به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ویزیت دکتر: فرصتی برای صحبت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب شامل بررسی های زبانی-تحلیلی مکالماتی است که بین بیماران به شدت بیمار و پزشکان انجام شده است. این تحلیلها برای نشان دادن احتمالات و دشواریهای انجام بحثها در طول دورههای پزشکی و ارائه دستورالعملهایی در مورد نحوه انجام بحثها به طور موثرتر در نظر گرفته شده است. قوانین خودمختار و راهبردهای ناخودآگاه قابل مشاهده هستند که مسیر مکالمات را تعیین می کنند و آگاهی از آن ها برای پزشک برای دستیابی به اهداف تشخیصی و درمانی او مفید است. آنقدر فنی و خاص به نظر می رسد، که گویی فقط پزشکان و در نهایت، زبان شناسان می توانند علاقه مند شوند. اما این تنها یک طرف آن چیزی است که در این کتاب ارائه شده است. طرف مقابل به موضوعی مربوط می شود که به همه ما مربوط می شود و درام و تنش خاص خود را دارد. این به واقعیتی می پردازد که فقط در موقعیت های پریشانی شخصی آشکار می شود - مانند بیماری های تهدید کننده زندگی - زیرا در غیر این صورت ما با موفقیت آن را انکار می کنیم، اگرچه، یا به این دلیل که یک ویژگی اساسی وجود انسانی ما است، و بنابراین وضعیت انسان به طور کلی، موضوع: تنهایی فرد. از آنجا که هر یک از ما در واقعیتی زندگی می کنیم که فقط متعلق به خودمان است و فقط برای خودمان قابل دسترسی است، برای شکستن این تنهایی و ساختن واقعیت های مشترکی که در آن بتوانیم نه تنها سطحی و عقلانی با دیگران ارتباط برقرار کنیم، نیاز به تلاش مداوم داریم. مناطقی که به طور عاطفی بر فرد تأثیر می گذارد. اما این تلاش ها خطرناک هم هستند. آنها واقعیتی را که در آن زندگی می کنیم و توهمات آن ما را از ترس محافظت می کنند، تغییر می دهند.
Das Buch bringt sprachanalytische Untersuchungen von Gesprächen, die zwi schen schwerkranken Patienten und Ärzten stattgefunden haben. Die Analysen sollen Möglichkeiten und Schwierigkeiten der Gesprächsführung während der ärztlichen Visite aufzeigen und Anleitungen geben, die Gesprächsführung effek tiver zu gestalten. Es werden Eigengesetzlichkeiten und unbewußte Strategien sichtbar gemacht, die den Verlauf von Gesprächen bestimmen und deren Kenntnis für den Arzt hilfreich ist, um seine diagnostischen und therapeutischen Absichten zu erreichen. Das klingt so technisch und speziell, als ob es nur Ärzte und, im äußersten Fall, Sprachwissenschaftler interessieren könnte. Aber das ist nur die eine Seite dessen, was in diesem Buch dargestellt wird. Die andere Seite betrifft ein The ma, das uns alle angeht, und das eine eigene Dramatik und Spannung enthält. Es handelt von einer Tatsache, die nur in Situationen der persönlichen No- wie der einer lebensbedrohenden Krankheit - offenbar wird, weil wir sie sonst erfolgreich verleugnen, obgleich, oder weil, sie eine grundlegende Eigenschaft unserer menschlichen Existenz, und damit der conditio humana überhaupt, be trifft: Die Einsamkeit des einzelnen. Weil jeder von uns in einer nur ihm gehöri gen und nur ihm selbst zugänglichen Wirklichkeit lebt, bedarf es ständiger An strengungen, um diese Einsamkeit zu sprengen und gemeinsame Wirklichkeiten aufzubauen, in denen man sich mit anderen nicht nur oberflächlich und ratio nal, sondern auch in Bereichen, die den einzelnen affektiv betreffen, verständi gen kann. Aber diese Anstrengungen sind auch gefährlich. Sie verändern die Wirklichkeit, in der wir zu Hause sind und deren Illusionen uns vor Angst schützen.
Front Matter....Pages 1-8
Geleitwort....Pages 9-10
Vorwort des Projektleiters....Pages 11-12
Vorbemerkung des Verfassers....Pages 13-14
Ziele und Methoden der Untersuchung....Pages 15-39
„Die geringste Belastung genügt, um meinem Herz einen Ruck zu geben“....Pages 41-70
„Ich muß wieder meinen Haushalt schaffen können“....Pages 71-116
„Wir hoffen schon, daß wir das überstehen können“....Pages 117-150
„I’ hab jetzt genug, i’ möcht raus da“....Pages 151-191
„Ich werde den nötigen Dank kriegen“....Pages 193-239
„Ja braucht’s des, daß ich so weit geh?“....Pages 241-275
„Das ist halt irgendwie so ’ne Beunruhigung in mir“....Pages 277-327
Probleme und Lösungsmöglichkeiten der neuen Visitengestaltung....Pages 329-331
Back Matter....Pages 332-336