دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Michaela Wendekamm (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658080723, 9783658080730
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 256
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب تلقی مهاجرت به عنوان یک تهدید: در ارتباط با زمینه های سیاسی امنیت داخلی و سیاست مهاجرت: مهاجرت، نظریه سیاسی، ارتباطات سیاسی
در صورت تبدیل فایل کتاب Die Wahrnehmung von Migration als Bedrohung: Zur Verzahnung der Politikfelder Innere Sicherheit und Migrationspolitik به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تلقی مهاجرت به عنوان یک تهدید: در ارتباط با زمینه های سیاسی امنیت داخلی و سیاست مهاجرت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
Michaela Wendekamm این تز را بررسی میکند که آیا ارتباطی بین تصور تهدید از مهاجران ناشی از رسانهها در جامعه یا افزایش آن و تحولات سیاست امنیتی وجود دارد. این سؤال که این روابط چگونه به نظر می رسد، بر اساس بحث مهاجرت فعلی در آلمان و رویه های قانونی بسته امنیتی II و قانون مهاجرت تحلیل می شود. هدف مشارکت در بحث در مورد ارتباط بین درک مهاجرت به عنوان یک خطر و توسعه قوانین امنیت داخلی، به ویژه پس از 11 سپتامبر است.
Michaela Wendekamm untersucht die These, ob es Zusammenhänge zwischen einer durch die Medien in der Gesellschaft hervorgerufenen oder verstärkten Bedrohungswahrnehmung von Migranten und sicherheitspolitischen Entwicklungen gibt. Die Frage, wie diese Relationen aussehen, wird anhand der aktuellen Migrationsdebatte in Deutschland sowie den Gesetzgebungsverfahren zum Sicherheitspaket II und dem Zuwanderungsgesetz analysiert. Ziel ist es, einen Diskussionsbeitrag zum Zusammenhang zwischen der Wahrnehmung von Migration als Gefahr und der Entwicklung der Gesetzgebung zur Inneren Sicherheit, insbesondere ab 9/11, zu leisten.
Front Matter....Pages 1-21
I Einführung....Pages 23-59
II Theoretisch-analytischer Rahmen....Pages 61-136
III Empirische Ergebnisse....Pages 137-232
IV Abschließende Betrachtung....Pages 233-243
Back Matter....Pages 245-264