دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Michael Bürker (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783531187433, 9783531187440
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 450
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب «اشخاص ثالث نامرئی»: مدلی جدید برای ارزیابی و کنترل روابط عمومی در مدیریت ارتباطات راهبردی: تحقیقات رسانه ای
در صورت تبدیل فایل کتاب „Die unsichtbaren Dritten“: Ein neues Modell zur Evaluation und Steuerung von Public Relations im strategischen Kommunikationsmanagement به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب «اشخاص ثالث نامرئی»: مدلی جدید برای ارزیابی و کنترل روابط عمومی در مدیریت ارتباطات راهبردی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مدل های قبلی برای ارزیابی و کنترل روابط عمومی بر رسانه ها و تأثیرات مستقیم گروه هدف متمرکز است. سطح رابطه ("روابط") و جنبه عمومی ("عمومی") به ندرت در نظر گرفته می شود. مایکل بورکر رویکردی را توسعه می دهد که جهت گیری مشترک در ادراک جو عقاید در گروه های مرجع و جامعه را در بر می گیرد و بنابراین تأثیرات پویا و سیستمی را در بر می گیرد. در ارتباط با این یک درک تغییر یافته از روابط عمومی است که از تمایز بین تصویر خود/خارجی به تفاوت تصویر نزدیک/دور به عنوان یک متغیر کنترل استراتژیک در حال تغییر است.
Bisherige Modelle zur Evaluation und Steuerung von Public Relations konzentrieren sich auf Medien- und direkte Zielgruppen-Effekte. Die Beziehungsebene („Relations“) und der Aspekt der Öffentlichkeit („Public“) werden nur selten berücksichtigt. Michael Bürker entwickelt einen Ansatz, der die Koorientierung an der Wahrnehmung des Meinungsklimas in Bezugsgruppen und Gesellschaft aufnimmt und damit zugleich dynamische als auch systemische Effekte erfasst. Damit verbunden ist ein verändertes PR-Verständnis, das von der Unterscheidung Selbst-/Fremdbild auf die Nah-/Fernbild-Differenz als strategische Steuerungsgröße wechselt.
Front Matter....Pages 1-1
Einleitung: Public Relations – oder Beziehungen in der Öffentlichkeit?....Pages 21-33
Theoretischer Bezugsrahmen: Kommunikationsmanagement, Koorientierung und Meinungsklima....Pages 34-147
Defizite und offene Fragen bei Evaluation und Steuerung von Public Relations....Pages 148-318
Meinungsklima und Koorientierung als Elemente einer Theorie der Public Relations....Pages 319-366
Das Meinungsklima-/Koorientierungsmodell (MKM) für das strategische PR- und Kommunikationsmanagement....Pages 367-413
Schlussbetrachtung und Perspektiven des Meinungsklima-/ Koorientierungsmodells in Public Relations und Kommunikationsmanagement....Pages 414-425
Back Matter....Pages 8-8