ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Die Unsachlichkeit der Existenzphilosophie: Neun kritische Aufsätze

دانلود کتاب بی عرفی بودن فلسفه وجودی: نه مقاله انتقادی

Die Unsachlichkeit der Existenzphilosophie: Neun kritische Aufsätze

مشخصات کتاب

Die Unsachlichkeit der Existenzphilosophie: Neun kritische Aufsätze

ویرایش: 2 
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9783540052326, 9783642650970 
ناشر: Springer-Verlag Berlin Heidelberg 
سال نشر: 1970 
تعداد صفحات: 102 
زبان: German 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 29,000



کلمات کلیدی مربوط به کتاب بی عرفی بودن فلسفه وجودی: نه مقاله انتقادی: علم، عمومی



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 7


در صورت تبدیل فایل کتاب Die Unsachlichkeit der Existenzphilosophie: Neun kritische Aufsätze به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب بی عرفی بودن فلسفه وجودی: نه مقاله انتقادی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب بی عرفی بودن فلسفه وجودی: نه مقاله انتقادی

می‌خواهم با اندیشیدن راه را برای درک گوته از طبیعت هموار کنم، یا به‌طور دقیق‌تر، می‌خواهم با افکار گوته درباره عقل و طبیعت آشنا شوم و در نظر بگیرم که آیا به بینش‌هایی هم نمی‌رسم که بتوانم به صورت الزام‌آور به آن دست یابم. مسیر. می توان با این مقصود مخالفت کرد که تصور گوته از طبیعت بخشی از جهان بینی اوست، که این جهان بینی نباید از عصری که در آن پدید آمد و نه از جهان شاعری که در آن شکل گرفت، جدا شود و ما فقط در هرمنوتیک هستیم. تلاش برای درک تجربه ای که از آن شکوفا شد و آن را به عنوان چهره ای در تاریخ روح به خود اختصاص داد. همچنین می توان اعتراض کرد که انتقاد گوته از نیوتن موجه نبود، اما اینکه گوته همچنان پافشاری می کرد و اگر می خواست دیدگاه خود را حفظ کند، مجبور بود بر این انتقاد پافشاری کند و بنابراین پروژه ما از همان ابتدا محکوم به شکست بود. اما اکنون از طریق اندیشیدن - منظورم تلاش برای روشن کردن مراحل ساده تفکر با اعتماد به نفس است - به این عقیده رسیده‌ام که نمی‌توانم در حین فکر کردن، خود را مسئولانه از ادراک رها کنم، همانطور که دکارت فکر می‌کرد می‌توانم، و نمی‌توانم. دقیقاً می داند که ادراک چیست و در واقع چه چیزی در ادراک ظاهر می شود. و من این تصور را دارم که گوته راهنمای درک بی طرفانه تر است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Ich mochte denkend den Weg zu GOETHES Naturauffassung bahnen, oder genauer, ich mochte mich mit GOETHES Gedanken iiber Vernunft und Natur vertraut machen und iiberlegen, ob ich dabei nicht auch zu Einsich­ ten komme, die ich mir verbindlich aneignen dar£. Dieser Absicht kann man entgegenhalten, daB GOETHES Naturauf­ fassung ein Teil seiner Weltanschauung ist, daB diese Weltanschauung weder aus der Epoche, in welcher sie entstand, noch aus der Welt des Dichters, in der sie sich bildete, gelost werden darf und daB wir diese in sich geschlossene Gestalt nur in hermeneutischem Bemiihen um das Erlebnis, aus dem sie erbliihte, verstehen und als Gestalt in der Geschichte des Gei­ stes uns aneignen konnen. Man kann ferner einwenden, daB GOETHES Kritik an NEWTON ja nicht berechtigt war, daB GOETHE aber auf dieser Kritik beharrte und beharren muBte, wenn er seine Auffassung retten wollte, und daB unser V orhaben also von vornherein zum Scheitern ver­ urteilt sei. Nun bin ich aber durch Denken - ich meine in der Bemiihung um die Klarung der einfachen Schritte des selbstgewissen Denkens - zu der Meinung gekommen, daB ich mich denkend nicht verantwortlich aus der Wahrnehmung losen kann, wie DESCARTES es zu konnen meinte, und daB ich nicht recht weiB, was Wahrnehmen ist und was in der Wahrnehmung eigentlich in Erscheinung tritt. Und ich habe den Eindruck, daB sich bei GOETHE eine Anleitung zu unbefangenerem Wahrnehmen £lnden laBt.



فهرست مطالب

Front Matter....Pages I-IX
Über den Ursprung der Theologie Bultmanns....Pages 1-8
Positivismus und Existenzphilosophie....Pages 9-15
Die Einheit des Denkens in Philosophie und Wissenschaft....Pages 16-28
Über den Begriff der Spekulation....Pages 29-35
Prolegomena einer kritischen Philosophie....Pages 36-45
Mathematik und Erkenntnistheorie....Pages 46-59
Erkenntnis und Erfahrung im Licht von Goethes Naturauffassung....Pages 60-73
Das Postulat des vernünftigen Verstehens....Pages 74-80
Die Philosophie im Lichte mathematischer Kritik....Pages 81-95




نظرات کاربران