دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Kristin Dombek
سری: edition suhrkamp
ناشر: Suhrkamp Verlag
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 0
زبان: German
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Die Selbstsucht der anderen - Ein Essay über Narzissmus به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب خودخواهی دیگران - مقاله ای در مورد خودشیفتگی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
شما نام هر فرد مشهوری را در یک موتور جستجو تایپ می کنید، یک N و یک A اضافه می کنید و تشخیص داده می شود: خودشیفتگی! دونالد ترامپ از آن رنج می برد، مارک زاکربرگ نیز، به هر حال کریستیانو رونالدو. این اتهام به حدی فراگیر است که ممکن است فکر کنیم «خودشیفته» فقط مترادف «احمق» است. کریستین دامبک از این تار شدن به عنوان فرصتی برای کلیک کردن بر روی «کره خودشیفتگی» در حال گسترش، نگاه کردن به کتابچه راهنمای تشخیصی، خواندن Ovid و Knausgård استفاده می کند. او هیاهوی مربوط به اپیدمی خودخواهانه را تخریب می کند و یک اختلال شخصیتی دیگر را به لیست اضافه می کند: اگر فکر می کنید با افراد خودخواه احاطه شده اید که می خواهند از شما سوء استفاده کنند، ممکن است از نارسیفوبیا رنج ببرید.
Man gibt den Namen eines beliebigen Prominenten in eine Suchmaschine ein, fügt ein N und ein A hinzu, und schon hat man die Diagnose: Narzissmus! Donald Trump leidet darunter, Mark Zuckerberg auch, Cristiano Ronaldo sowieso. Der Vorwurf ist so allgegenwärtig, dass man meinen könnte, »Narzisst« sei nur noch ein Synonym für »Idiot«. Kristin Dombek nimmt diese Unschärfe zum Anlass, sich durch die expandierende »Narzisssphäre« zu klicken, Diagnosehandbücher zu wälzen, Ovid und Knausgård zu lesen. Sie dekonstruiert den Hype um die vermeintliche Selbstsuchtepidemie und fügt der Liste der Persönlichkeitsstörungen eine weitere hinzu: Wenn Sie glauben, Sie seien von Egoisten umgeben, die Sie hemmungslos ausnutzen wollen, leiden möglicherweise Sie an Narziphobie.