دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Thomas Friedrich (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658182328, 9783658182311
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 490
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 9 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب بومی سازی تغییرات آب و هوایی در فیلیپین: دریافت، بازتولید و ارتباط گفتمان تغییرات آب و هوا در پالاوان: مطالعات فرهنگی، حوزه شناسی، دانش - گفتمان
در صورت تبدیل فایل کتاب Die Lokalisierung des Klimawandels auf den Philippinen: Rezeption, Reproduktion und Kommunikation des Klimawandeldiskurses auf Palawan به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بومی سازی تغییرات آب و هوایی در فیلیپین: دریافت، بازتولید و ارتباط گفتمان تغییرات آب و هوا در پالاوان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
به عنوان بخشی از یک زمینه تحقیقاتی نوظهور که به پدیده تغییر آب و هوا از منظر فرهنگی می پردازد، این کتاب از یک مطالعه موردی قوم نگارانه استفاده می کند تا نشان دهد که چگونه درک کل نگر از تغییرات آب و هوایی جهانی از یک زمینه خاص محلی امکان پذیر است. در جزیره پالاوان فیلیپین، توماس فردریش تحقیق کرد که چگونه جمعیت محلی دانش علمی در مورد تغییرات آب و هوا را با دانش اکولوژیکی و تجربیات آب و هوا و محیط زیست خود به صورت شناختی تطبیق می دهند. او بدون نادیده گرفتن تعاملات متنوع با سطح جهانی و ملی، فرآیندهای پذیرش محلی را با کمک روشهای مختلف تحلیل میکند و با نمونههای کاربردی منتخب آنها را به تصویر میکشد.
Als Teil eines neu entstehenden Forschungsfeldes, das sich aus einer kulturellen Perspektive mit dem Phänomen des Klimawandels auseinandersetzt, demonstriert dieses Buch anhand eines ethnographischen Fallbeispiels, wie ein holistisches Verständnis des globalen Klimawandels aus einem lokalspezifischen Kontext heraus möglich ist. Thomas Friedrich erforschte auf der philippinischen Insel Palawan, wie die lokale Bevölkerung das wissenschaftliche Wissen über den Klimawandel mit ihrem ökologischen Wissen und ihren Wetter- und Umwelterfahrungen kognitiv in Einklang bringt. Ohne die vielfältigen Wechselwirkungen mit der globalen und nationalen Ebene auszublenden, analysiert er unter Zuhilfenahme unterschiedlicher Methoden die lokalen Rezeptionsprozesse und veranschaulicht diese anhand ausgewählter Praxisbeispiele.
Front Matter....Pages i-xvi
Einleitung....Pages 1-7
Theoretische Grundlagen und Begriffsdefinition....Pages 9-67
Ethnographischer Bezugsrahmen....Pages 69-150
Methodik....Pages 151-229
Die Lokalisierung globalen Wissens....Pages 231-431
Schlussbetrachtung und Ausblick....Pages 433-449
Back Matter....Pages 451-481