دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Johannes Harnischfeger (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783531120195, 3531120190
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 1988
تعداد صفحات: 407
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 18 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Die Hieroglyphen der inneren Welt: Romantikkritik bei E.T.A. Hoffmann به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب هیروگلیف های دنیای درون: نقد رمانتیک در E.T.A. هافمن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در سال 1813، زمانی که E. T. A. Hoffmann شروع به نوشتن اولین داستان پریان خود کرد، پروژه یک شعر عاشقانه مدت ها بود که شکست خورده بود. فردریش شلگل، بنیانگذار زیبایی شناسی رمانتیک، پس از گرویدن به کلیسای کاتولیک، ایده یک هنر اسطوره ای جدید را کنار گذاشته بود. و حتی لودویگ تیک، که مجموعه ای از افسانه های عاشقانه را در سال 1812 منتشر کرد، به طور فزاینده ای به سبک روایت واقع گرایانه نزدیک شد. برای نویسندگان جوانتری مانند آیکندورف، که هرگز اعتقاد به عصر اساطیری جدید را نداشتند، این امر مسلم بود که قلمرو گرگ و میش خیال را پشت سر گذاشتند و به دنبال آشتی با واقعیت بودند. بنابراین بدیهی به نظر میرسد که آثار هافمن، که موتیفهای واقعگرایانه و افسانهای را با هم ترکیب میکنند، در این تحول ادبی کلی بگنجانند. با این حال، برخلاف تصور رایج از هافمن، میتوان گفت که ویژگیهای واقعگرایانه شعر او ناشی از تلاش برای رهایی خود از مضامین و پرسشهای زیباییشناسی رمانتیک نیست. وقتی هافمن بیش از پیشینیان خود به شرایط زندگی بورژوازی روی می آورد، در درجه اول به قصد تأمل در خواسته های برنامه هنر رمانتیک است. سبک روایی طنز او که دنیای خیالی شاعر را با قیود واقعیت مواجه می کند، دقیقاً در خدمت نقد انتظارات اغراق آمیز زیبایی شناسی رمانتیک است.