دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Ariane Neumann (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658105433, 9783658105440
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 398
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب ابتکار تعالی: قدرت تفسیر و تغییر در نظام علم: آموزش عالی، سیاست آموزشی و سیاست، مدیریت، سازمان و رهبری
در صورت تبدیل فایل کتاب Die Exzellenzinitiative: Deutungsmacht und Wandel im Wissenschaftssystem به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ابتکار تعالی: قدرت تفسیر و تغییر در نظام علم نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چگونه می توان طرح تعالی را که مخفف تغییرات گسترده در سیستم علمی آلمان است توضیح داد؟ این کتاب پیدایش این برنامه فدرال و ایالتی برای ترویج تحقیقات پیشرفته را تشریح میکند، که در آن مبارزات تفسیری در سیاست و علم بر سر ایدهها و ایدههای اصلی برای نظم نظام علمی از آغاز دهه 1980 را بررسی میکند. این تحلیل بر اساس مدل جدیدی هدایت می شود که در آن نظریه نهادگرایی گفتمانی، نظریه قدرت تفسیری و نظریه گفتمانی- تحلیلی هژمونی در کنار هم قرار می گیرند. این کتاب ابتکار تعالی را نتیجه مبارزات قدرت بدون دخالت خود علم توصیف میکند و برای رقابتهای آینده توصیههایی میکند.
Wie lässt sich die Exzellenzinitiative, die für einen umfangreichen Wandel des deutschen Wissenschaftssystems steht, erklären? Dieses Buch skizziert die Genese dieses Programms von Bund und Ländern zur Förderung der Spitzenforschung, in dem es die Deutungskämpfe in Politik und Wissenschaft um Leitideen und Ordnungsvorstellungen für das Wissenschaftssystem seit Beginn der 1980er Jahre untersucht. Die Analyse wird von einem neuen Modell angeleitet, in dem die Theorie des Diskursiven Institutionalismus, die Theorie der Deutungsmacht und die diskursanalytische Hegemonietheorie zusammengeführt werden. Das Buch kennzeichnet die Exzellenzinitiative als Ergebnis von Machtkämpfen ohne Beteiligung der Wissenschaft selbst und gibt Empfehlungen für künftige Wettbewerbe.
Front Matter....Pages I-VI
Einleitung....Pages 1-10
Theorie....Pages 11-69
Forschungsheuristik und Forschungsdesign....Pages 71-120
Deutungskämpfe und Wandel im institutionellen Diskurs des Wissenschaftssystems....Pages 121-302
Fazit....Pages 303-309
Back Matter....Pages 311-397