دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Marc Wullschleger
سری:
ISBN (شابک) : 9783727219009
ناشر: Stämpfli
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 328
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Die Durchsetzung des Urheberrechts im Internet به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب اجرای کپی رایت در اینترنت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
به ندرت هیچ مشکل حقوقی دیگری در سال های اخیر اهمیت بیشتری یافته است به جز این سوال که چگونه با استفاده انبوه غیرقابل کنترل از آثار دارای حق چاپ در اینترنت مقابله کنیم. این تحول نه تنها به دارندگان حقوق مربوط می شود که با ناکارآمدی ابزارهای اجرایی سنتی در محیط دیجیتال مواجه هستند، بلکه قانونگذارانی را نیز در بر می گیرد که با توجه به منافع سه قطبی نویسندگان، کاربران و واسطه ها در تلاش برای یافتن راه حل های مناسب هستند. در گام اول، مطالعه حاضر گزینه های فعلی برای اجرای ادعاهای حق چاپ را تجزیه و تحلیل می کند. به ویژه، جنبه های حفاظت از داده ها، مخابرات و قوانین رویه ای نیز گنجانده شده است. متعاقباً، گزینههای مختلف توسعه سیاستهای حقوقی که در حال حاضر مورد بحث قرار گرفتهاند، قبل از ارائه پیشنهادهای فردی و عملگرایانه برای مقابله با مشکل اجرا، در معرض ارزیابی انتقادی قرار میگیرند.
Kaum ein anderes juristisches Problem hat in den letzten Jahren mehr an Bedeutung gewonnen als die Frage nach dem Umgang mit der unkontrollierbaren Massennutzung urheberrechtlich geschützter Werke im Internet. Diese Entwicklung beschäftigt nicht nur Rechtsinhaber, die im digitalen Umfeld mit der Ineffizienz traditioneller Durchsetzungsinstrumente konfrontiert sind, sondern auch Gesetzgeber, die sich angesichts der tripolaren Interessenlage von Urhebern, Werknutzern und Werkmittlern um tragfähige Lösungen bemühen. Die vorliegende Untersuchung analysiert in einem ersten Schritt die derzeitigen Möglichkeiten, urheberrechtliche Ansprüche durchzusetzen. Dabei werden insbesondere auch datenschutz-, fernmelde- und prozessrechtliche Aspekte miteinbezogen. Anschliessend werden verschiedene, gegenwärtig diskutierte rechtspolitische Entwicklungsmöglichkeiten einer kritischen Würdigung unterzogen, bevor eigene, pragmatische Vorschläge unterbreitet werden, um das Durchsetzungsproblem anzugehen.