دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Claudia Olejniczak (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783824443369, 9783663081951
ناشر: Deutscher Universitätsverlag
سال نشر: 1999
تعداد صفحات: 485
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 17 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب جنبش جهانی سوم در آلمان: ویژگیهای ساختاری مفهومی و سازمانی یک جنبش اجتماعی جدید: اقتصاد/علوم مدیریت، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Die Dritte-Welt-Bewegung in Deutschland: Konzeptionelle und organisatorische Strukturmerkmale einer neuen sozialen Bewegung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب جنبش جهانی سوم در آلمان: ویژگیهای ساختاری مفهومی و سازمانی یک جنبش اجتماعی جدید نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کلودیا اولینیچک جنبش جهان سوم را تحلیل میکند که تاکنون تحقیق کمی در مورد آن انجام شده است. خطوط مفهومی توسعه جنبش ها در آلمان غربی و شرقی از آغاز در دهه 1950 و 1960 تا به امروز نشان داده شده است. یافته های تجربی دو نظرسنجی انجام شده توسط نویسنده نشان می دهد که تعهد به جهان سوم در همبستگی نیز در آلمان متحد ادامه دارد. با این حال، ناهمگونی مفهومی و سازمانی، عمل به عنوان یک جنبش کلی را به طور فزاینده ای دشوار می کند.
Claudia Olejniczak analysiert die bislang nur wenig erforschte Dritte-Welt-Bewegung. Aufgezeigt werden die konzeptionellen Entwicklungslinien der Bewegungen in West- und Ostdeutschland von den Anfängen in den 50er und 60er Jahren bis zur Gegenwart. Die empirischen Befunde zweier von der Autorin durchgeführten Befragungen lassen erkennen, daß solidarisches Engagement für die Dritte Welt auch im vereinten Deutschland fortbesteht. Die konzeptionelle und organisatorische Heterogenität erschwert jedoch zunehmend die Handlungsmöglichkeiten als Gesamtbewegung.
Front Matter....Pages I-XII
Einleitung....Pages 1-20
Theoretische Grundlagen....Pages 21-79
Die Geschichte der westdeutschen Dritte-Welt-Bewegung....Pages 81-194
Die Geschichte der ostdeutschen Solidaritätsbewegung....Pages 195-265
Typologie entwicklungspolitischer Initiativen und Organisationen....Pages 267-284
Die aktuelle Situation der Dritte-Welt-Bewegung....Pages 285-418
Zusammenfassung....Pages 419-425
Literatur....Pages 427-458
Anhang....Pages 459-465
Back Matter....Pages 467-478