دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Dr. Ing. Habil. Richard Guldan (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783709180204, 9783709180198
ناشر: Springer-Verlag Wien
سال نشر: 1955
تعداد صفحات: 490
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 19 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب روش متقابل و کاربرد عملی آن: مهندسی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Die Cross-Methode und ihre praktische Anwendung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب روش متقابل و کاربرد عملی آن نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
شکی نیست که در حال حاضر روش Cross در کنار «روش زاویه چرخش» پرکاربردترین روش برای محاسبه سازه های قاب است. انبوهی از مقالات و رسالهها در مجلات فنی مختلف در داخل و خارج از کشور و همچنین بسیاری از کتابهای ویژه تحلیل سازهای به این روش محاسبه میپردازند. با این حال، تا کنون یک کار جامع که علاوه بر توضیحات کامل در مورد روابط استاتیک مربوطه و ویژگیهای خاص این روش، شامل کلیه ابزارهای مورد نیاز برای کاربرد عملی منطقی به صورت آسان و قابل استفاده باشد، وجود نداشته است. اعداد و جداول منحنی به طور سیستماتیک مرتب شده و در عین حال تعداد زیادی که ممکن است با دقت انتخاب شده و نمونه هایی کاملاً محاسبه شده از متنوع ترین انواع سازه ها انتخاب شده است. کتاب حاضر در نظر گرفته شده است تا خواسته های موجه گروه های تخصصی را که به روش متقاطع و روش های توزیع گشتاور مربوط به آن علاقه مند هستند، برآورده سازد. همین اصول برای ساختار و ساختار کلی اثر جدید تعیین کننده بود که قبلاً در کتاب «ساختارهای چارچوب و از طریق لپتورها»1 که تا به امروز در پنج نسخه منتشر شده است، به خوبی حفظ شده است. رابطه نزدیک بین روش زاویه چرخش که در آن به طور جامع به آن پرداخته شده است، و به اصطلاح روش توزیع گشتاور، و در نتیجه بیش از همه با روش متقاطع، امکان استفاده فوری از تقریباً تمام مواد پانل را از کتاب "چارچوب" فراهم می کند. ". بنابراین، اکثر جداول اعداد و منحنی های موجود از آنجا نیز می توانند در کتاب جدید بدون تغییر استفاده شوند.
Es unterliegt wohl keinem Zweifel, daB fUr die Berechnung von Rahmentrag werken gegenwartig neben dem "Drehwinkelverfahren" die CRoss-Methode in der Praxis die weiteste Verbreitung gefunden hat. Eine Fiille von Aufsatzen und Ab handlungen in verschiedenen Fachzeitschriften des In- und Auslandes und auch viele Spezialbiicher der Baustatik befassen sich mit diesem Berechnungsverfahren. Dennoch fehlte es aber bisher an einem umfassenden Werk, das neben griindlichen Darlegungen der maBgebenden statischen Zusammenhange und der Besonderheiten dieser Methode auch alle fiir eine rationelle praktische Anwendung erforderlichen Hilfsmittel in Form von bequem benutzbaren, systematisch angelegten Zahlen und Kurventafeln aufweist und gleichzeitig eine moglichst groBe Anzahl sorgfaltig ausgewahlter und vollstandig durchgerechneter Musterbeispiele der verschiedensten Tragwerksarten enthalt. Diese berechtigten Wiinsche der an der CRoss-Methode und den verwandten Momentenverteilungsverfahren besonders interessierten Fach kreise soll nun das vorliegende Buch erfUllen. Fiir den Gesamtaufbau und die Gliederung des neuen Werkes waren die gleichen Prinzipien maBgebend, die sich bereits bei dem bisher in fUnf Auflagen erschienenen Buch "Rahmentragwerke und Durchlauftrager"l bestens bewahrt haben. Die enge Verwandtschaft des darin erschopfend behandelten Drehwinkelverfahrens mit den sog. Momentenverteilungsverfahren und damit vor allem mit der CRoss-Methode, gestattet die unmittelbare·Verwendung fast des gesamten Tafelmaterials aus dem Buch "Rahmentragwerke". Es konnten daher die meisten Zahlen- und Kurventafeln von dort auch in das neue Buch vollig unverandert iibernommen werden.
Front Matter....Pages I-XIX
Allgemeine statische Rechnungsgrundlagen....Pages 1-30
Tragwerke ohne Vouten....Pages 31-121
Tragwerke mit Vouten....Pages 122-166
Einflußlinien für statisch unbestimmte Tragwerke....Pages 166-181
Temperaturwirkung bei statisch unbestimmten Tragwerken, und andere Nebeneinflüsse....Pages 182-194
Vorbemerkung....Pages 195-196
Rahmentragwerke ohne Vouten....Pages 196-288
Rahmentragwerke mit Vouten....Pages 289-324
Tragwerke mit Einflußlinien und bei Temperaturwirkung....Pages 325-351
Hilfstafeln....Pages 352-470
Back Matter....Pages 471-472