دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Zygmunt Bauman
سری: edition suhrkamp
ISBN (شابک) : 9783518072585
ناشر: Suhrkamp
سال نشر: 2016
تعداد صفحات: 0
زبان: German
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Die Angst vor den anderen. Ein Essay über Migration und Panikmache به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب ترس از دیگران. مقاله ای در مورد مهاجرت و ترس و وحشت نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
وقتی صدها هزار نفر در مدت زمان کوتاهی به کشور می آیند، چالش بزرگی برای هر ملتی ایجاد می کند، با این حال عجیب به نظر می رسد که مهاجرت عملاً همه مسائل دیگر را از صفحه اول حذف می کند. تغییر آب و هوا. نابرابری ایالات در حال فروپاشی بنابراین علل واقعی مهاجرت. با توجه به بحث عاطفی، زیگمونت باومن از یک وحشت اخلاقی صحبت می کند. و می پرسد چه کسی از این وحشت (یا ترساندن؟) سود می برد. آخرین اما نه کماهمیت، به گفته این جامعهشناس، سیاستمداران پوپولیست که در نهایت میتوانند لبه روشنی از خود نشان دهند - حداقل تا زمانی که مسئولیتی نداشته باشند. در میان هیستری و بیگانه هراسی فزاینده، باومن برای آرامش و همدلی درخواست می کند. در دنیایی که در آن پول، تصاویر و کالاها آزادانه در گردش هستند و افراد به شکل کروی آن «نمیتوانند تا بینهایت پراکنده شوند» (کانت)، ما باید یاد بگیریم که با دیگران زندگی کنیم.
Wenn in kurzer Zeit Hunderttausende Menschen ins Land kommen, stellt das für jede Nation eine gewaltige Herausforderung dar. Und dennoch wirkt es befremdlich, dass Migration praktisch alle anderen Themen von den Titelseiten verdrängt. Den Klimawandel. Die Ungleichheit. Zerfallende Staaten. Also die eigentlichen Ursachen der Migration. Zygmunt Bauman spricht angesichts der emotionalen Debatte von einer moralischen Panik. Und er stellt die Frage, wer von dieser Panik (oder Panikmache?) profitiert. Nicht zuletzt, so der Soziologe, populistische Politiker, die endlich klare Kante zeigen können – zumindest solange sie nicht in der Verantwortung stehen. Inmitten der Hysterie und der zunehmenden Xenophobie plädiert Bauman für Gelassenheit und Empathie. In einer Welt, in der Geld, Bilder und Waren frei zirkulieren und ob deren Kugelform sich die Menschen »nicht ins Unendliche zerstreuen können« (Kant), werden wir lernen müssen, mit den anderen zusammenzuleben.