دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: تاریخ ویرایش: نویسندگان: William G. Dever سری: ISBN (شابک) : 0802828523, 9780802863942 ناشر: Wm. B. Eerdmans Publishing Company سال نشر: 2005 تعداد صفحات: 361 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 13 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Did God Have a Wife? Archaeology and Folk Religion in Ancient Israel به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب آیا خدا همسر داشت؟ باستان شناسی و دین عامیانه در اسرائیل باستان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ویلیام دیور در ادامه دو مطالعه اخیر و بسیار تحسین شده خود درباره تاریخ و زندگی اجتماعی اسرائیل باستان، در اینجا از شواهد باستان شناسی و کتاب مقدس برای بازسازی دین عامیانه اسرائیل باستان استفاده می کند. آیا خدا زن داشت؟ نور جدیدی بر حضور و تأثیر آیینهای زنان در اسرائیل اولیه و پیامدهای آنها برای درک ما از «مذهب کتاب» رسمی میتابد. دیور توجه ویژهای به حضور الهه آشره دارد که توسط نویسندگان کتاب عبری مورد توهین قرار گرفته است. کتاب مقدس به عنوان یک خدای خارجی اما توسط بسیاری از محققان مدرن به عنوان همسر یهوه کتاب مقدس تصور می شود. این مطالعه جذاب، اولین کتاب توسط یک باستان شناس در مورد دین اسرائیل باستان، تقریباً تمام ادبیات باستان شناسی نسل گذشته را به طور انتقادی مرور می کند و شواهد تازه ای را نیز به میز ارائه می دهد. در حالی که دیور عمیقاً به گذشته می پردازد - به عنوان مثال، بینش های آشکاری یافت می شود، به عنوان مثال، در قالب زیارتگاه های محلی و خانوادگی که در آن قربانی ها و مراسم دیگر انجام می شد - بحث او به طور گسترده نشان داده شده و به زبانی غیر فنی که برای همه قابل دسترس است، بیان می شود. دیور کتاب خود را "مانیفست فمینیستی - توسط یک مرد" می نامد و کار او به زنان به عنوان حافظان دین عامیانه اسرائیل شهرت جدیدی می بخشد. اگرچه ایمان و عمل توحیدی که در کتاب مقدس بازگو شده است احتمالاً در میان مردان تحصیل کرده و نخبه در اورشلیم تأثیر داشته است، قلب و روح دین بنی اسرائیل شرک آمیز بود و به رفع نیازهای عملی توجه داشت و در خانه های مردم عادی و بی سواد متمرکز بود. حتی محبوبتر از دو کتاب قبلی دیور، یعنی آیا خدا زن داشت؟ مطمئناً بحث های گسترده و حتی پرشور را در همه بخش ها برانگیخته است.