دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Carl Ipsen
سری: Cambridge Studies in Population, Economy and Society in Past Time 28
ISBN (شابک) : 0521554527, 9780521554527
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 1996
تعداد صفحات: 302
[303]
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 16 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Dictating Demography: The Problem of Population in Fascist Italy به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دیکته جمعیت شناسی: مشکل جمعیت در ایتالیای فاشیست نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این کتاب بررسی دقیق سیاست جمعیتی رژیم فاشیستی موسولینی است. بر اساس تحقیقات آرشیوی، هم آمار ایتالیایی و هم نظریه جمعیت شناختی آن زمان را بررسی می کند. نویسنده نشان می دهد که چگونه فاشیست ها از آمار برای شکل دادن به افکار عمومی از طریق تبلیغات و همچنین برای شکل دادن به سیاست استفاده می کردند. او برنامه آنها را برای افزایش جمعیت در ایتالیا توصیف می کند، و آشکار می کند که سیاست پشت این برنامه در مورد ماهیت متناقض خود فاشیسم چه چیزی را به ما می گوید - این فاشیسم در عین حال مدرن و ضد مدرن، انقلابی و ارتجاعی بود.
This book is a detailed examination of the demographic policy of Mussolini's Fascist regime. Based on archival research, it examines both the Italian statistics, and the demographic theory of the time. The author shows how the Fascists used statistics to mold public opinion through propaganda, as well as to form policy. He describes their program to increase the population in Italy, and reveals what the policy behind this program tells us about the contradictory nature of Fascism itself—it was at the same time modern and antimodern, revolutionary and reactionary.