دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Claire Wood
سری: Cambridge Studies in Nineteenth-Century Literature and Culture
ISBN (شابک) : 1107098637, 9781107098633
ناشر: Cambridge University Press
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 244
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Dickens and the Business of Death به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دیکنز و تجارت مرگ نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چارلز دیکنز به خاطر صحنه های بستر مرگش مشهور است، اما این صحنه ها به ندرت در چارچوب دوسوگرایانه او نسبت به کالایی سازی مرگ ویکتوریایی مورد بررسی قرار گرفته اند. دیکنز مکررا از آداب و رسوم تشییع جنازه و عزاداری خودنمایی می کرد و عواقب زیانبار رفتار با جسد را به عنوان یک موضوع حدس و گمان و نه همدردی ابراز می کرد. در همان زمان، او مجذوب کسانی بود که از مرگ امرار معاش می کردند و متوجه شد که سودهای تألیفی او او را در همان تجارت دخیل می کند. این کتاب به بررسی این موضوع می پردازد که چگونه دیکنز در حالی که فرهنگ پر رونق مصرف مبتنی بر مرگ را پیش می برد، مرگ و میر را به زندگی و هنر تبدیل کرد. این روشهای مختلفی را بررسی میکند که در آن مرگ به یک تجارت تبدیل شده است، از شرکتهای جسد ربایی، تعهد و شرکتهای گورستانهای سهامی، تا گفتن و فروش داستان. این مطالعه گسترده دیدگاههای تازهای در مورد مرگ در فروشگاه کنجکاوی قدیمی و دوست متقابل ما ارائه میدهد و آثار کمتر شناخته شده و تصاویر متنی را مورد بحث قرار میدهد.
Charles Dickens is famous for his deathbed scenes, but these have rarely been examined within the context of his ambivalence towards the Victorian commodification of death. Dickens repeatedly criticised ostentatious funeral and mourning customs, and asserted the harmful consequences of treating the corpse as an object of speculation rather than sympathy. At the same time, he was fascinated by those who made a living from death and recognised that his authorial profits implicated him in the same trade. This book explores how Dickens turned mortality into the stuff of life and art as he navigated a thriving culture of death-based consumption. It surveys the diverse ways in which death became a business, from body-snatching, undertaking, and joint-stock cemetery companies, to the telling and selling of stories. This broad study offers fresh perspectives on death in The Old Curiosity Shop and Our Mutual Friend, and discusses lesser-known works and textual illustrations.