ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Dialogue Avec L'Invisible

دانلود کتاب گفتگو با نامرئی

Dialogue Avec L'Invisible

مشخصات کتاب

Dialogue Avec L'Invisible

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 2980579300 
ناشر: Éditions de la Science Intégrale 
سال نشر: 1997 
تعداد صفحات: 172 
زبان: French 
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 2 مگابایت 

قیمت کتاب (تومان) : 29,000



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 5


در صورت تبدیل فایل کتاب Dialogue Avec L'Invisible به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب گفتگو با نامرئی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب گفتگو با نامرئی

گفتگو با نامرئی، بدون شک اثری است که پویایی ارتباطات درونی را که نویسنده را به عنوان دریافت کننده «علم فرامنطقی» متمایز می کند، با عبارات دقیق تر روشن می کند. برنارد مونترال خود را رسانه نمی خواند و با اکراه درباره ماهیت منبع فکری خود صحبت می کرد. با این حال، او توانایی خود را در تعریف «منبع» که با آن در یک محیط عمومی صحبت می‌کرد، تشخیص داد. گفتگو با نامرئی این شیوه ارتباطی منحصر به فرد نویسنده را با آنچه که او به عنوان «هوش» یا «موجود سیستمی» توصیف می‌کند، برجسته می‌کند، که او در اینجا در یک رابطه شناختی، با سخاوتمندانه آن را مورد پرسش قرار می‌دهد. از منظر صرفاً دیالکتیکی، اصالت این گفت و گو با رابطه «تلپسیکی» بین نویسنده و «موجودی» که «از یک طرح مجزا» ارتباط برقرار می کند و به دانشی که نویسنده آن را برای آن مفید می دانسته دسترسی دارد، آشکار می کند. موجود در روند تکامل علاوه بر این، این موجود با ضمیر «ما» مشخص می‌شود و نویسنده را به صورت دوم شخص جمع خطاب می‌کند تا بر نوع بشر دلالت کند. استقلال بین نویسنده و منبع آشکار است. بنابراین نویسنده در مواجهه با این منبع معرفت روحیه انتقادی خود را حفظ می کند. به گفته برنارد از مونترال، این ارتباط، که در سطح ذهنی یا «تلفیقی» ارائه می‌شود، در اصل توسط هر موجود «آگاهی» که تحت همین فرآیند قرار گرفته است قابل درک است. او بدین ترتیب این حالت دائمی «روانی» را که می نوشید، از آن رنج می برد و 34 سال با آن مبارزه می کرد، به قول او به سمت تسلط بر یک حالت روانی «یکپارچه» تصور کرد.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی

Dialogue avec l’Invisible est sans doute l’ouvrage qui élucide en termes plus concrets la dynamique de communication interne qui distingue l’auteur, en qualité de percipient d’une « science supramentale ». Bernard de Montréal ne se disait pas médium et se prononçait avec réticence sur la nature de sa source de pensée. Cependant, il reconnaissait sa capacité à définir la « source » avec laquelle il s’entretenait dans un cadre public. Dialogue avec l’Invisible met en relief ce mode de communication singulier à l'auteur avec ce qu’il qualifiait d’«intelligence» ou d'«entité systémique », qu’il interroge ici dans un rapport cognitif, avec applomb. D’un point de vue purement dialectique, l’originalité de ce dialogue est révélatrice par sa relation de « télépsychie » entre l’auteur et une « entité » communiquant « à partir d’un plan individué » et ayant accès à un savoir que l’auteur estimait utile à l’être en voie d’évolution. Cette entité se désigne, par ailleurs, par le pronom « nous » et s’adresse à l’auteur à la deuxième personne du pluriel pour signifier le genre humain. L’indépendance entre l’auteur et la source y est manifeste. L'auteur maintient ainsi un esprit critique face à cette source de savoir. Cette communication, livrée sur un niveau mental ou de « fusion », selon Bernard de Montréal, peut en principe être perçue de tout être « conscient » ayant subi ce même processus. Il concevait ainsi cet état « mental» permanent, dont il s’abreuvait, qu'il subissait et qu'il combattait depuis 34 ans, vers la maîtrise d’un état mental « intégré », selon ses mots.





نظرات کاربران