دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Mohammed Abu-Nimer
سری: Suny Series in Israeli Studies
ISBN (شابک) : 0791441539, 9780791441534
ناشر: State University of New York Press
سال نشر: 1999
تعداد صفحات: 226
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 9 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Dialogue, Conflict Resolution, and Change: Arab-Jewish Encounters in Israel به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب گفتگو، حل تعارض و تغییر: رویارویی اعراب و یهودیان در اسرائیل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این اولین مطالعه ای است که موضوع روابط و برخوردهای اعراب و یهودیان در اسرائیل را از دو منظر حل تعارض و آموزش معرفی می کند. از طریق بررسی انتقادی برنامههای برخورد اعراب و یهودیان در اسرائیل، این کتاب به بررسی تئوریها و فرآیندهای حل تعارض و بین گروهی میپردازد که در برخورد با درگیریهای قومی استفاده میشود و ارائه مفصلی از مدلهای مداخلهای که توسط برنامههای برخورد مختلف برای ارتقای گفتوگو، آموزش به کار میرود، ارائه میکند. صلح و دموکراسی بین اعراب و یهودیان در اسرائیل.
نویسنده بررسی میکند که چگونه طرحها و فرآیندهای برخورد میتوانند به بخشی از یک سیستم کنترلی تبدیل شوند که توسط مؤسسات اکثریت دولتی غالب برای حفظ وضعیت موجود و تقویت تابوهای سیاسی استفاده میشود. همچنین در مورد ادراکات مختلف تعارض اعراب و یهودیان، رابطه بین این تصورات و انتظارات هر دو طرف از رویارویی بحث شده است. ابونیمر تأثیر زمینه سیاسی (انتفاضه، جنگ خلیج فارس و روند صلح) را بر طراحی مداخله و روند آن گروههای رویارویی بررسی میکند و فهرستی از توصیهها و دستورالعملها را در هنگام طراحی و اجرای رویاروییهای بین گروههای قومی در نظر میگیرد. او آشکار می کند و توضیح می دهد که چرا شرکت کنندگان و رهبران رویارویی عرب و یهودی معیارهای متفاوتی برای موفقیت و شکست رویارویی خود دارند. این مطالعه همچنین برای برنامههای گفتگو و همزیستی و طرحهای حل منازعه در سایر جوامع تقسیمشده قومی، مانند آفریقای جنوبی، ایرلند شمالی، بوسنی و سریلانکا، که در آن اقلیت و اکثریت برای یافتن راههای مسالمتآمیز برای همزیستی تلاش کردهاند، نیز کاربرد دارد.