دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Jürgen Habermas. John Rawls
سری:
ISBN (شابک) : 9791280048455
ناشر: Società Aperta
سال نشر: 2023
تعداد صفحات:
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Dialogo sulla democrazia deliberativa به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب گفتگو در مورد دموکراسی مشورتی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چگونه ممکن است یک جامعه عادلانه و باثبات وجود داشته باشد و در طول زمان دوام بیاورد، دارای شهروندانی آزاد و برابر، اما عمیقاً با آموزههای دینی، فلسفی و اخلاقی ناسازگار، هرچند معقول، تقسیم شده باشد؟ این مشکل این است که چگونه یکپارچگی سیاسی در جامعه پیچیده ای مانند جامعه ما امکان پذیر است، که در آن فرهنگ های متعدد اغلب با یکدیگر در تضاد هستند. بحث مربوط به رالز و هابرماس که در اینجا پیشنهاد شده است، مقایسه بین دو استراتژی است که از نظر اهداف مشابه اما در راه دستیابی به آنها متفاوت است، برای پاسخ به یک سوال اساسی و شناسایی اصولی که می تواند امکان همزیستی را بدون سرکوب گروه های مختلف برای منافع فراهم کند. ، برای ارزش ها و همچنین برای نفوذ سیاسی.
Com’è possibile che esista e duri nel tempo una società giusta e stabile, di cittadini liberi e uguali, ma profondamente divisi da dottrine religiose, filosofiche e morali incompatibili benché ragionevoli? È il problema di come sia possibile l’integrazione politica di una società complessa come la nostra, in cui convivono molteplici culture spesso in contrasto fra loro. Il dibattito che coinvolge Rawls e Habermas, qui proposto, è il confronto tra due strategie, simili negli scopi ma differenti quanto al modo di raggiungerli, per rispondere alla stessa domanda di fondo e individuare i principi che possano permettere la convivenza senza oppressione di gruppi diversi per interessi, per valori e anche per influenza politica.