دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Manuel Castells. Tomás Ibañez
سری: Caienna
ISBN (شابک) : 889690448X, 9788896904480
ناشر: Elèuthera
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 0
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 947 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Dialogo su anarchia e libertà nell'era digitale به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب گفتگو در مورد هرج و مرج و آزادی در عصر دیجیتال نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
پس از اخراج شدن از فرانسه در همان روز به دلیل شرکت در می 1968، کاستلز و ایبانز گفتگوی قطع شده را از سر می گیرند تا بفهمند چرا آنارشیسم، که پیش از این قهرمان ماه مه بود، بار دیگر با تغییرات سریع که نشان دهنده ظهور اطلاعات است، هماهنگ است. جامعه. تغییری که بازیگران سیاسی سنتی دقیقاً به این دلیل که تغییر جهان را پیشنهاد نمیکنند، بلکه مدیریت آن را پیشنهاد میکنند، در تفسیر آن ناکام هستند. و این مطالبه اجتماعی معاصر نیست که امروزه روش های کنش و ارتباط خود را از اینترنت وام گرفته است. پس از غلبه بر اتمیزه شدن فردگرایانه معمول لیبرالیسم، شبکه متراکم شبکه های بین فردی امروز حوزه سیاسی را از پایین شکل می دهد و نقش سنتی رهبران و احزاب را به شدت زیر سوال می برد. این دو نویسنده به ما می گویند که براندازی نظم سیاسی است که مستقیماً به آنارشیسم اشاره دارد. پس از آن آندریا استید.
Dopo essere stati espulsi nello stesso giorno dalla Francia per la loro partecipazione al Maggio 1968, Castells e Ibànez riprendono il dialogo interrotto per capire come mai l'anarchismo, già protagonista di quel Maggio, sia nuovamente in sintonia con il rapido mutamento che segnala l'avvento della società dell'informazione. Un mutamento che gli attori politici tradizionali non riescono a interpretare proprio perché non si propongono di cambiare il mondo, ma al più di gestirlo. E non è questa la domanda sociale contemporanea, che oggi mutua dalla Rete le modalità di azione e comunicazione. Superata l'atomizzazione individualista propria del liberalismo, una fitta trama di reti interindividuali sta oggi plasmando dal basso l'ambito del politico, mettendo radicalmente in discussione il tradizionale ruolo di leader e partiti. Un sovvertimento dell'ordine politico, ci dicono i due autori, che rimanda direttamente all'anarchismo. Postfazione di Andrea Staid.