دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Massimo Donà
سری: Tascabili. Saggi
ISBN (شابک) : 8845295796, 9788845295799
ناشر: Bompiani
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 0
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 361 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Di un'ingannevole bellezza: Le ''cose'' dell'arte به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زیبایی فریبنده: "چیزهای" هنر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
تعیین اینکه زیبایی چیست دشوار است. با این حال همه بر این باورند که می دانند چگونه آن را تشخیص دهند و دارای یک قانون هستند، شاید با کمی پیش فرض. زیبایی در طول قرن ها و فرهنگ ها هرگز یک ارزش مطلق نبوده است. با این حال، ماسیمو دونا به ما توضیح میدهد که زیبایی روشنترین دلیل بر این واقعیت است که چیزهای جهان میتوانند ما را بیثبات کنند، و به ما میگویند که آن چیزی که هستند نباشیم، تقریباً مانند یک درام شکسپیر. دقیقاً به همان زیبایی، یعنی جهان در نهایت ماهیت توهمی و ذاتاً فریبنده را آشکار می کند. این کتاب از طریق معماها، ارجاع به افسانه ها، به ادبیات بزرگ (از کارول تا بالزاک، از شکسپیر تا پرک) و هنر معاصر (از دی کیریکو تا برتون)، با ایده زیبایی بازی می کند و ما را دعوت می کند تا از خود بپرسیم. پرسشهای ناراحتکننده و نسخههای اصلی با موضوعی فلسفی از دشوارترینها هستند.
Definire cosa sia la bellezza è cosa ardua. Eppure proprio tutti ritengono di saperla riconoscere e di possedere un canone, forse con un po' di presunzione. Il bello non è mai stato un valore assoluto attraverso i secoli e le culture; eppure Massimo Donà ci spiega che è la bellezza la prova più evidente del fatto che le cose del mondo possono destabilizzarci, dicendoci di non essere quello che sono, quasi come in un dramma shakespeariano. Proprio in quanto bello, cioè, il mondo finirebbe per rivelare una natura costitutivamente illusoria e intrinsecamente ingannevole. Attraverso enigmi, riferimenti al fiabesco, alla grande letteratura (da Caroll a Balzac, da Shakespeare a Perec) e all'arte contemporanea (da De Chirico a Breton), questo libro gioca con l'idea di bellezza e ci invita a porci domande scomode e originali su un tema filosofico tra i più ardui da affrontare.