دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Adriano Bausola
سری:
ISBN (شابک) : 9788857599380
ناشر: Mimesis
سال نشر: 2023
تعداد صفحات:
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 643 Kb
در صورت تبدیل فایل کتاب Desiderio, amore e valori. Lo sguardo di Sartre sulle relazioni umane به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب میل، عشق و ارزش ها. نگاه سارتر به روابط انسانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
این جلد با بازیابی خطوط اخلاق و انسان شناسی که توسط ژان پل سارتر در هستی و نیستی ردگیری شده است، ارائه ای جامع و انتقادی را ارائه می دهد که بر مبانی ماهیت هستی شناختی تمرکز دارد و پیامدهای مربوط به روابط انسانی را برجسته می کند، که در تنوع، عینی بودن و تحلیل آنها مورد تحلیل قرار می گیرد. تناقضات مضمون نگاه و راهحل مشکل «دیگران»، تأملاتی در مورد جسمانیت و شرایط کنش، اما مهمتر از همه اهمیتی که برای تأیید آزادی مطلق و همیشه زنده (حتی اگر مقدر شده باشد). به شکست) از طریق یک تحلیل شفاف و دقیق، که خود را در کلمه سارتری غوطه ور می کند تا ضعف های گمانه زنی درونی و مفروضات ضمنی آن را شناسایی کند، اما همچنین برای تأکید بر غنا و زیرکی بسیاری از مطالعات پدیدارشناختی که بر بسیاری از فلسفه و فرهنگ معاصر تأثیر گذاشته است، پرداخته می شود. .
Ripercorrendo le linee della morale e dell’antropologia tracciate da Jean-Paul Sartre in L’ essere e il nulla, il volume ne offre una presentazione esauriente e critica, soffermandosi sui fondamenti di natura ontologica e mettendo in luce le conseguenze riguardanti le relazioni umane, analizzate nella loro varietà, concretezza e contraddittorietà. Il tema dello sguardo e la soluzione al problema degli “altri”, le riflessioni sulla corporeità e sulle condizioni dell’azione, ma soprattutto il risalto assegnato all’affermazione di una libertà assoluta e sempre risorgente (ancorché inesorabilmente destinata allo scacco) sono scandagliati attraverso un’analisi lucida e scrupolosa, che si immerge nella parola sartriana per rilevarne le interne debolezze speculative e i presupposti impliciti, ma anche per sottolineare la ricchezza e l’acume di tanti studi fenomenologici che hanno influenzato gran parte della filosofia e della cultura contemporanee.