دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Wolfgang Trilling
سری: Evangelisch-Katholischer Kommentar zum Neuen Testament (EKK) 14
ISBN (شابک) : 3545231097, 9783545231092
ناشر: Benziger, Neukirchener Verlag
سال نشر: 1980
تعداد صفحات: 168
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Der zweite Brief an die Thessalonicher (Evangelisch-Katholischer Kommentar zum Neuen Testament 14) به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب نامه دوم به تسالونیکیان (تفسیر کاتولیک انجیلی در عهد جدید 14) نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
2 تسالونیکیان یکی از کوتاه ترین نوشته های عهد جدید است. با این وجود، او تأثیر قوی داشت که در طول تاریخ کلیسا تا به امروز ادامه دارد. اساساً در فصل دوم، که از آخرالزمان آینده، «ارتداد بزرگ» پیشبینی شده و به اصطلاح «دجال» صحبت میکند، قرعهکشی شد. تاریخچه تأثیر این اظهارات در اینجا به تفصیل بررسی می شود. از آغاز قرن نوزدهم گمانهزنیهایی مبنی بر اینکه آیا این نامه واقعاً از سوی پولس آمده است وجود داشته است. در اینجا، برای اولین بار، تلاش شده است که 2 تسالونیکیان به طور پیوسته به عنوان سندی توضیح داده شود که از پولس در تفسیری علمی نیامده است. برخلاف نامه اول به تسالونیکیان، این کتاب مقدس را نمی توان به عنوان شاهدی بر الهیات پولس در نظر گرفت. با این حال، این نامه یک سند جالب از ایمان اولیه مسیحی است که در آن تلاش شده است تا با انتظار برآورده نشده یک پاروسیا فوری کنار بیاید. با انجام این کار، نویسنده الگویی برای زندگی مسیحی "بین اعصار" یافت که هنوز هم امروز حفظ شده است و می تواند به عنوان راهنمای ایمان باشد.
Der zweite Thessalonicherbrief ist eine der kurzesten Schriften im Neuen Testament. Dennoch ging von ihm eine starke Wirkung aus, die durch die ganze Kirchengeschichte hindurch bis heute anhalt. Sie ist vor allem durch das zweite Kapitel ausgelost worden, wo vom kommenden Ende der Zeiten, dem vorausgesagten "grossen Abfall" und dem sogenannten "Antichristen" die Rede ist. Der Wirkungsgeschichte dieser Aussagen wird hier ausfuhrlich nachgegangen. Ob dieser Brief tatsachlich von Paulus stammt, daruber wurde seit Beginn des 19. Jahrhunderts geratselt. Hier ist erstmals der Versuch unternommen worden, in einem wissenschaftlichen Kommentar den zweiten Thessalonicherbrief konsequent als ein nicht von Paulus stammendes Dokument zu erlautern. Anders als der erste Thessalonicherbrief kann also diese Schrift nicht als ein Zeugnis paulinischer Theologie gelten. Der Brief ist jedoch ein interessantes Dokument fruhchristlichen Glaubens, in dem die Bewaltigung der ausbleibenden Erfullung einer drangenden Parusieerwartung versucht worden ist. Der Verfasser fand dabei ein Modell fur das christliche Leben "zwischen den Zeiten", das sich auch heute noch bewahrt und das zur Orientierung des Glaubens dienen kann.
Cover......Page 1
Titelblatt......Page 5
Inhalt......Page 9
Vorwort......Page 11
Abkürzungen und Literatur......Page 13
A Einleitung......Page 23
B Kommentar......Page 35
I. Eingangsgruß (1,1-2)......Page 37
II. Eingangsteil (Proömium): Danksagung. Das gerechte Gericht Gottes (1,3-12)......Page 41
III. Der »Tag des Herrn« (2,1-12.13-14)......Page 70
Exkurs: Die »aufhaltende Macht«......Page 96
Exkurs: Papsttum und Antichrist......Page 107
IV. Ermahnender Teil: Mahnungen, Gebetswünsche, Anordnungen (2,15-3,16)......Page 126
V. Briefschluß (3,17-18)......Page 160
C Ausblick......Page 163
Stellenregister zum 2. Thessalonicherbrief......Page 166