دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Hans-Joachim Friedrich
سری: Schellingiana 24
ISBN (شابک) : 377282496X, 9783772824968
ناشر: Frommann-Holzboog
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 271
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 2 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب بی اساس آزادی در تفکر بوهم، شلینگ و هایدگر: فلسفه، زیبایی شناسی، فلسفه تحلیلی، آگاهی و اندیشه، نقد، شرق، معرفت شناسی، اخلاق و اخلاق، اراده آزاد و جبر، خیر و شر، یونانی و رومی، تاریخ و نظرسنجی، منطق و زبان، اندیشه قرون وسطی، اندیشه فیزیک رنسانس مدرن، جنبش ها، سیاسی، مرجع، دینی، فلسفه اجتماعی، سیاست و علوم اجتماعی، فلسفه، زیبایی شناسی، معرفت شناسی، اخلاق، تاریخ و بررسی ها، منطق، متافیزیک، علوم انسانی، کتاب های درسی جدید، مستعمل و اجاره ای،
در صورت تبدیل فایل کتاب Der Ungrund Der Freiheit Im Denken Von Bohme, Schelling Und Heidegger به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب بی اساس آزادی در تفکر بوهم، شلینگ و هایدگر نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
هایدگر «اوج متافیزیک ایده آلیسم آلمانی» را در فراهایتس شریفت دید. این بدان دلیل است که تمایز بین زمین و وجود در اینجا به اراده به عنوان زمینه وجود باز می گردد. با این حال، شلینگ خود این تمایز را به خواستن تقلیل نداد، بلکه به مفهوم بیاساسی برگرفته از یاکوب بومه تقلیل داد. شلینگ به این ترتیب بی تفاوتی آزادی را توصیف می کند، که در آن موجودات تنها از طریق اراده می توانند به تصمیمی که می توانند و باید باشند، می رسند.
Heidegger sah in der Freiheitsschrift den 'Gipfel der Metaphysik des deutschen Idealismus'; das deshalb, weil die Unterscheidung zwischen Grund und Existenz hier auf das Wollen als Grund der Existenz zuruckgefuhrt werde. Schelling selbst hat die Unterscheidung jedoch nicht auf das Wollen zuruckgefuhrt, sondern auf den von Jakob Bohme ubernommenen Begriff des Ungrundes. Schelling bezeichnet damit die Indifferenz der Freiheit, worin das Seiende durch den Willen erst zur Entscheidung zu bringen ist als das Seinkonnende und Seinsollende.