دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Michael Steinmetz (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658004248, 9783658004255
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2013
تعداد صفحات: 344
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 5 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب فارغ التحصیل غرق در دبیرستان به زبان آلمانی: یک مطالعه تجربی-کیفی در مورد امکان سنجی استانداردهای آموزشی: علوم اجتماعی، عمومی، آموزش دوران کودکی
در صورت تبدیل فایل کتاب Der überforderte Abiturient im Fach Deutsch: Eine qualitativ-empirische Studie zur Realisierbarkeit von Bildungsstandards به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب فارغ التحصیل غرق در دبیرستان به زبان آلمانی: یک مطالعه تجربی-کیفی در مورد امکان سنجی استانداردهای آموزشی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
مایکل اشتاینمتز در مطالعه خود مهارت هایی را که دانش آموزان دبیرستانی باید داشته باشند تا بتوانند ادبیات را در یک موقعیت امتحانی تفسیر کنند، زیر سوال می برد. هدف او این است که به جای قضاوت در مورد توانایی در پرتو باید، همانطور که معمولاً اتفاق می افتد، باید را در پرتو توانایی آزمایش کند. از این منظر، نویسنده موفق شده است که گلایه های همیشگی از کمبودهای دانشجویان را به نقد مطالبات مطرح شده تبدیل کند. مایکل اشتاینمتز بر اساس یک مطالعه تجربی از عملکرد امتحان ابیتور، استدلال های مستدلی برای کاهش تقاضاهای موجود در مورد تفسیر ادبی در دبیرستان با احساس نسبت به دست می آورد.
Michael Steinmetz hinterfragt in seiner Studie, über welche Kompetenzen die Schülerinnen und Schüler der gymnasialen Oberstufe verfügen müssen, um Literatur in einer Prüfungssituation interpretieren zu können. Sein Ziel ist es, das Sollen im Lichte des Könnens auf den Prüfstand zu stellen, statt wie sonst üblich das Können im Licht des Sollens zu beurteilen. Aus dieser Perspektive gelingt es dem Autor, die dauernde Klage über die Defizite der Schülerinnen und Schüler in eine Kritik an den gestellten Anforderungen zu transformieren. Auf Basis einer empirischen Untersuchung von Abiturprüfungsleistungen gewinnt Michael Steinmetz fundierte Argumente dafür, die bestehenden Ansprüche an Literaturinterpretation in der gymnasialen Oberstufe mit Augenmaß zu reduzieren.
Front Matter....Pages 1-10
Einleitung....Pages 11-20
Anforderungen....Pages 21-75
Kategorien....Pages 77-170
Leistungen....Pages 171-243
Kompetenzen....Pages 245-286
Realisierbarkeit der Anforderungen....Pages 287-296
Schluss....Pages 297-304
Back Matter....Pages 305-346