دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Szczepaniak. Renata
سری: Studia linguistica Germanica 85.
ISBN (شابک) : 9783110192742, 3110192748
ناشر: W. de Gruyter
سال نشر: 2007
تعداد صفحات: 364
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب تغییر واجی-واژگانی در آلمانی از هجا به یک کلمه: زبان آلمانی -- هجا، زبان آلمانی -- واژه سازی، زبان آلمانی -- تاریخچه، زبان آلمانی
در صورت تبدیل فایل کتاب Der phonologisch-typologische Wandel des Deutschen von einer Silben- zu einer Wortsprache به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تغییر واجی-واژگانی در آلمانی از هجا به یک کلمه نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
موضوع این جلد، تغییر واج شناختی گسترده ای است که آلمانی در تاریخ خود متحمل شده است و به یک جهت گیری اساسی گونه شناختی منجر شده است. در حالی که آلمانی عالی قدیم هنوز به وضوح به قطب گونهشناختی زبان هجایی تعلق داشت، آلمانی امروزی به زبان واژهای برجسته تبدیل شده است که هجا را نادیده میگیرد. با کمک این مدل گونهشناختی میتوان همه تغییرات واجشناختی را بسیار مناسبتر از قبل نشان داد. این اثر ابتدا مفهوم زبان هجا و کلمه را معرفی می کند تا سپس به تغییر واج شناختی و گونه شناختی در تاریخ زبان آلمانی بپردازد. درک آن آسان است و نمونه های متعددی دارد.
Gegenstand dieses Bandes ist der tief greifende phonologische Wandel, den das Deutsche in seiner Geschichte vollzogen hat und der zu einer grundlegenden typologischen Neuorientierung geführt hat. War das Althochdeutsche noch eindeutig dem typologischen Pol der Silbensprache zuzuordnen, so hat sich das heutige Deutsch zu einer ausgeprägten Wortsprache entwickelt, das die Silbe vernachlässigt. Sämtliche phonologischen Veränderungen lassen sich mithilfe dieses typologischen Modells weitaus adäquater als bisher darstellen. Die Arbeit stellt zunächst das Konzept der Silben- bzw. Wortsprache vor, um anschließend auf den phonologisch-typologischen Wandel in der deutschen Sprachgeschichte einzugehen. Sie zeichnet sich durch Verständlichkeit und zahlreiche Beispiele aus.