دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1. Aufl.]
نویسندگان: Verena Kaul
سری: BestMasters
ISBN (شابک) : 9783658224028, 9783658224035
ناشر: Springer Fachmedien Wiesbaden;Springer Gabler
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: XIII, 99
[106]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 997 Kb
در صورت تبدیل فایل کتاب Der Nexus-Ansatz به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب رویکرد Nexus نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
ورنا کاول عملکرد و اثرات معیار ایجاد شده توسط OECD برای وجود فعالیت تجاری قابل توجه برای رژیم های ترجیحی را بررسی می کند و مناطق مشکل دار را که نیاز به بهبود دارند شناسایی می کند. علاوه بر این، رویکردهای جایگزین یکجانبه و چند جانبه با در نظر گرفتن اقدامات فعلی اتخاذ شده توسط قانونگذار آلمان مورد بحث قرار می گیرد. مالکیت فکری (IP) به عنوان یک ابزار طراحی برای انتقال سود درون گروهی به بخش مهمی از بحث در چارچوب پروژه BEPS OECD تبدیل شده است. با انتشار گزارش نهایی در مورد اقدام شماره 5، OECD پیشنهاد خود را برای مبارزه با چنین تغییر سود ارائه کرد که در کار حاضر با توجه به مناسب بودن آن برای اجرای رویکرد Nexus و اثرات آن بر استفاده از جعبه های IP بررسی شده است. .</ p>
Verena Kaul untersucht die Funktionsweise und Auswirkungen des von der OECD entwickelten Kriteriums zum Vorliegen einer substanziellen Geschäftstätigkeit für Präferenzregime und identifiziert nachbesserungsbedürftige Problemfelder. Darüber hinaus werden unter Berücksichtigung aktueller Maßnahmen des dt. Gesetzgebers alternative uni- und multilaterale Ansätze diskutiert. Geistiges Eigentum (IP) als Gestaltungsinstrument zur konzerninternen Verlagerung von Gewinnen ist zu einem wichtigen Bestandteil der Diskussion im Rahmen des BEPS-Projekts der OECD geworden. Mit der Veröffentlichung des Abschlussberichts zu Aktionspunkt Nr. 5 hat die OECD ihren Vorschlag zur Bekämpfung derartiger Gewinnverlagerungen präsentiert, welcher in der vorliegenden Arbeit hinsichtlich seiner Eignung zur Implementierung des Nexus-Ansatzes und dessen Auswirkungen auf die Nutzung von IP-Boxen untersucht wird.