دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Stefanie Lahn (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658083748, 9783658083755
ناشر: Gabler Verlag
سال نشر: 2015
تعداد صفحات: 320
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 6 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب طرح کسب و کار در تئوری و عمل: بازتابی در مورد ابزار مرکزی حمایت از استارتآپهای آلمانی: کارآفرینی، سیاست اقتصادی، اقتصاد عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب Der Businessplan in Theorie und Praxis: Überlegungen zu einem zentralen Instrument der deutschen Gründungsförderung به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب طرح کسب و کار در تئوری و عمل: بازتابی در مورد ابزار مرکزی حمایت از استارتآپهای آلمانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
استفانی لان به این پرسش میپردازد که تا چه حد میتوان با ابزار طرح کسبوکار به اهداف حمایت از استارتآپ دست یافت. او خاطرنشان می کند که تنها بخشی از فرآیند کارآفرینی پوشش داده می شود. ناهمگونی راه اندازی کسب و کار، وابستگی به زمینه آنها و اهمیت خلاقیت در فرآیند کارآفرینی و در توسعه مدل های کسب و کار جدید تا حد زیادی نفی شده است. همه اینها به برآورد بیش از حد از طرح کسب و کار به عنوان ابزاری در عملکرد حمایت از استارت آپ ها اشاره دارد. بنابراین جای سوال است که آیا حمایت استارتآپ به اهداف خود دست مییابد یا اینکه آیا پتانسیل در این زمینه کماکان باقی خواهد ماند.
Stefanie Lahn nähert sich aus unterschiedlichen Perspektiven der Frage an, inwieweit mit dem Instrument Businessplan die Ziele der Gründungsförderung erreicht werden können. Sie stellt fest, dass nur ein Teil des entrepreneuriellen Prozesses abgedeckt wird. Die Heterogenität von Unternehmensgründungen, ihre Kontextabhängigkeit bzw. der Stellenwert von Kreativität im entrepreneuriellen Prozess und bei der Entwicklung neuartiger Geschäftsmodelle wird weitgehend negiert. All das deutet auf eine Überschätzung des Instrumentes Businessplan in der Gründungsförderpraxis hin. Somit ist fraglich, ob die Gründungsförderung ihre Ziele erreicht oder nicht eher Potenziale in diesem Bereich weiter brach liegen.
Front Matter....Pages I-XXII
Einleitung....Pages 1-12
Begriffseinordnung....Pages 13-31
Entrepreneurship und Unternehmensgründungen auf der wirtschaftspolitischen Agenda....Pages 33-61
Businessplan – Inhalt und Funktion....Pages 63-73
Der Businessplan in der wissenschaftlichen Diskussion....Pages 75-125
Der Businessplan in seiner praktischen Anwendung – eine Funktionsanalyse....Pages 127-163
Geschäftsmodellentwicklung aus Sicht der neueren Entrepreneurship-Forschung....Pages 165-222
Resultate der Analyse und ihre Implikationen für die Gründungsförderung in Deutschland....Pages 223-236
Fazit und Ausblick....Pages 237-246
Back Matter....Pages 247-305