دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Konstantin Ingenkamp
سری: Sozialtheorie
ISBN (شابک) : 3837619303, 9783837619300
ناشر: Transcript Verlag
سال نشر: 2012
تعداد صفحات: 367
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Depression und Gesellschaft: Zur Erfindung einer Volkskrankheit به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب افسردگی و جامعه: اختراع یک بیماری گسترده نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
چگونه و چرا افسردگی به یک بیماری فراگیر تبدیل شد؟ کنستانتین اینگنکمپ با توجه به پسزمینهی تاریخچهی فکری مالیخولیا و افسردگی، دیدگاه خود را توسعه میدهد که از مطالعات فرهنگی مطلع شده است، که هم با آسیبشناسی فزاینده و هم با این نظریه گسترده که بیماریهای روانی در حال افزایش هستند، مخالف است. در عوض، افسردگی به عنوان حالتی از ذهن که به وضعیت انسانی تعلق دارد برجسته می شود، که می توان آن را به عنوان طرف دیگر "تفکر مثبت" در جنبش های احیاگر پروتستان در قرن نوزدهم و همچنین نقطه مقابل "سلامت روان" در طول دوره قرن بیستم یافت. جنگ سرد. نویسنده نشان می دهد که تنها با رونق داروهای روانگردان در "جامعه سلامت" معاصر، افسردگی به یک بیماری گسترده تبدیل شد.
Wie und warum wurde Depression zur Volkskrankheit? Vor dem Hintergrund einer Ideengeschichte von Melancholie und Depression entwickelt Konstantin Ingenkamp dazu eine eigene, kulturwissenschaftlich informierte Perspektive, die sich sowohl gegen die immer stärkere Pathologisierung als auch gegen die verbreitete These wendet, dass psychische Erkrankungen immer weiter zunehmen. Stattdessen wird Depression als ein zur Conditio humana gehörender Gemütszustand beleuchtet, der sich als Kehrseite des »Positiven Denkens« in den protestantischen Erweckungsbewegungen des 19. Jahrhunderts ebenso wiederfinden lässt wie als Gegenbegriff zur »mentalen Gesundheit« während des Kalten Krieges. Erst mit dem Boom der Psychopharmaka in der zeitgenössischen »Gesundheitsgesellschaft«, so zeigt der Autor, wird die Depression zur Volkskrankheit.