دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.]
نویسندگان: Martin Retzl (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9783658062132, 9783658062149
ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften
سال نشر: 2014
تعداد صفحات: 241
[246]
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 1 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Demokratie entwickelt Schule: Schulentwicklung auf der Basis des Denkens von John Dewey به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دموکراسی مدرسه را توسعه می دهد: توسعه مدرسه بر اساس تفکر جان دیویی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
توسعه مدرسه اغلب بهعنوان حوزهای کاملاً تعریفشده تلقی میشود که مبنای نظری ندارد. مارتین رتزل با توسل به جان دیویی یک مدل توسعه مدرسه را پایه گذاری کرده و اجرای آن را شرح می دهد. او نشان میدهد که در تفکر دیویی، نظریهای درباره توسعه اجتماعی عمدی وجود دارد که میتوان از آن اصول ملموسی استخراج کرد که میتوان آن را به صورت تجربی به کار برد و در نتیجه رشد مدرسه را هدایت کرد. این اصول را می توان به طور خاص از مفاهیم دیویی در مورد آرمان دموکراتیک و تحقیق اجتماعی استخراج کرد و به عنوان مبنایی برای یک مدل توسعه مدرسه در نظر گرفته می شود که می تواند در جریان ارزیابی یک آزمایش مدرسه آزمایش شود. مستندات اجرا در دو مدرسه در اتریش پایین، که از نظر موقعیت مکانی و شرایط پیشینه اجتماعی-اقتصادی بسیار متفاوت هستند، نشان می دهد که اصول توسعه اجتماعی عمدی در حوزه مدارس در اصل قابل اجرا است.< /p>
Schulentwicklung wird oft als ein diffus definiertes Feld wahrgenommen, dem es an theoretischer Fundierung mangelt. Martin Retzl fundiert unter Rückgriff auf John Dewey ein Schulentwicklungsmodell und beschreibt dessen Durchführung. Er zeigt, dass innerhalb des Dewey‘schen Denkens eine Theorie intentionaler sozialer Entwicklung enthalten ist, aus der konkrete Prinzipien extrahiert werden können, welche empirisch anwendbar und somit leitend für Schulentwicklung sein können. Diese Prinzipien sind insbesondere aus den Dewey‘schen Konzepten des demokratischen Ideals und der social inquiry ableitbar und werden als Grundlage für ein Schulentwicklungsmodell angesehen, das im Zuge der Evaluation eines Schulversuchs erprobt werden konnte. Die Dokumentation der Durchführung an zwei nach Lage und sozioökonomischen Hintergrundbedingungen sehr unterschiedlichen Schulen in Niederösterreich zeigt, dass sich die Prinzipien intentionaler sozialer Entwicklung im Bereich Schule prinzipiell als anwendbar erweisen.