دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: [1 ed.] نویسندگان: Prof. Dr. Michael Hüther, Prof. Dr. Gerhard Naegele (auth.), Michael Hüther, Gerhard Naegele (eds.) سری: ISBN (شابک) : 9783658007782, 9783658007799 ناشر: VS Verlag für Sozialwissenschaften سال نشر: 2013 تعداد صفحات: 370 [371] زبان: German فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 6 Mb
در صورت تبدیل فایل کتاب Demografiepolitik: Herausforderungen und Handlungsfelder به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب سیاست جمعیت شناسی: چالش ها و زمینه های عمل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
کتابی با عنوان "سیاست جمعیت شناسی" در نظر گرفته شده است تا یافته ها، پرسش ها، مشکلات و نیاز به اقدام در حوزه های سیاستی را که ناشی از تحولات جمعی کاهش و پیری جمعیت از یک طرف است، بررسی کند و به آنها بپردازد. و از دیدگاه فردی زندگی طولانی تر از سوی دیگر. این مبتنی بر این تز است که تغییر جمعیتی یک وظیفه طراحی سیاسی است و مسئولیت کلی سیاسی را می طلبد. دیدگاه غالب قبلی در مورد سیستمهای کلان و خرد آسیبدیده به اندازه کافی پیش نمیرود، بلکه دامنه عمل را بهویژه به سیاست اجتماعی و سیاست آموزشی محدود میکند. این همچنین این خطر را ایجاد می کند که پیری به طور یک طرفه بر اساس نیاز آن به محافظت یا بر اساس پتانسیل آن مورد بحث قرار گیرد.
Ein Buch unter dem Titel „Demografiepolitik“ soll die aus den kollektiven Entwicklungen der Schrumpfung und der Alterung der Bevölkerung einerseits und aus der individuellen Perspektive des längeren Lebens andererseits resultierenden Befunde, Fragen, Probleme und Handlungsbedarfe politikfeldübergreifend aufnehmen und thematisieren. Dahinter steht die These, dass der demographische Wandel eine politische Gestaltungsaufgabe ist und eine politische Gesamtverantwortung einfordert. Die bisher vorherrschende Sichtweise auf betroffene Makro- und Mikrosysteme greift zu kurz, sie verengt den Handlungsbereich insbesondere auf die Sozialpolitik und die Bildungspolitik. Damit entsteht auch die Gefahr, dass Alter entweder einseitig an seinem Schutzbedarf oder an seinen Potenzialen orientiert thematisiert wird.