دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Claudio Magris. Stefano Levi Della Torre
سری: I libri di Biennale Democrazia
ISBN (شابک) : 8875781591, 9788875781590
ناشر: Codice
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 0
زبان: Italian
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 238 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Democrazia, legge e coscienza به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دموکراسی، قانون و وجدان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
رابطه بین وجدان و قانون رابطه پیچیده ای است که زندگی فرد را در جامعه و نهادها تنظیم می کند، تنش دائمی که گاه منجر به درگیری غم انگیز درونی و اجتماعی می شود. اما چه زمانی درست است، اگر درست است، علیه قانون قیام کنیم؟ و به نام چه اصولی؟ نویسندگان به ما می گویند که یک دموکراسی واقعی و سالم چارچوبی است که ترکیب این رابطه را تضمین می کند. در واقع، در زمینه تساهل و گفتگو، وجدان فردی، \"صدای جمعی از یک جامعه اخلاقی ایده آل که احساس می کنیم به آن تعلق داریم\"، امکان درک و شناخت سایر افراد را فراهم می کند، در حالی که یک قانون عادلانه زمینه مشترک را ارائه می دهد. که برای پرورش آن مقایسه و رشد آب و هوا. بنابراین همان وجدان نمایانگر نگاه هوشیارانهای است که فرد باید برای تشخیص، محکوم کردن و مبارزه با انحطاط دموکراسی، زمانی که از معنای آن تهی میشود و قوانین آن به سمت استفاده تحریفشدهای که باعث نابرابریها، امتیازات و کمابیش پوشیده میشود، اعمال کند. ظلم ها.
Quello tra coscienza e legge è un rapporto complesso che regola la vita della persona all'interno della comunità e delle istituzioni, una costante tensione talvolta sfociata in tragico conflitto, interiore e sociale. Ma quando è giusto, se è giusto, ribellarsi alla legge? E in nome di quali principi? Una reale e sana democrazia, ci dicono gli autori, è la cornice che garantisce la composizione di questo rapporto; in un contesto di tolleranza e dialogo infatti la coscienza individuale, "voce collettiva di una comunità etica ideale a cui sentiamo di appartenere", permette la comprensione e il riconoscimento delle altre persone, mentre una legge giusta offre il terreno comune su cui nutrire quel clima di confronto e di crescita. Quella stessa coscienza rappresenta quindi lo sguardo vigile che l'individuo deve esercitare anche per riconoscere, denunciare e combattere le degenerazioni della democrazia, quando essa viene svuotata del suo significato e le sue leggi piegate a un uso distorto che provoca disuguaglianze, privilegi e più o meno velate oppressioni.