دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
دسته بندی: سایر علوم اجتماعی ویرایش: نویسندگان: Misagh Parsa سری: ISBN (شابک) : 0674545044, 9780674545045 ناشر: Harvard University Press سال نشر: 2016 تعداد صفحات: 408 زبان: English فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Democracy in Iran. Why It Failed and How It Might Succeed به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دموکراسی در ایران. چرا شکست خورد و چگونه می تواند موفق شود نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
اعتراضات جنبش سبز که در سال 2009 در ایران در بحبوحه اتهامات تقلب در انتخابات به راه افتاد، جمهوری اسلامی را تا حد زیادی تکان داد. برای اولین بار در چند دهه، اتخاذ اصلاحات جدی لیبرال ممکن به نظر می رسید. اما این فرصت کوتاه ماند و فعالان و روشنفکران ایرانی را به بحث گذاشت که آیا هیچ راهی به سوی دموکراسی باز باقی مانده است یا خیر. دموکراسی در ایران با ارائه چارچوبی جدید برای درک دموکراسیسازی در کشورهای در حال توسعه که توسط رژیمهای استبدادی اداره میشوند، تحلیلی نافذ و آگاهانه از چشمانداز فعلی و آینده ایران برای اصلاحات است. با شروع انقلاب 1979 ایران، میثاق پارسا سیر تحول رژیم دینی ایران را دنبال میکند و چالشهایی را که جمهوری اسلامی بر آنها غلبه کرده و همچنین چالشهایی که باقی ماندهاند را بررسی میکند: نابرابری در ثروت و درآمد، فساد و رفاقت، و "فرار مغزها" متخصصان با تحصیلات عالی که مشتاق فرار از محدودیت های سرکوبگر ایران هستند. اقبال سیاسی اصلاح طلبان ایرانی که به دنبال رسیدگی به این مشکلات هستند، در دوره ای که امیدها در دولت اصلاح طلب، عقب نشینی در دوران احمدی نژاد و تولد جنبش سبز افزایش یافته، ناهموار بوده است. اگر چه فعالان دموکراسی خواه در مراحل مختلف پیشرفت داشته اند، اما اصلاحات ملموس کمی برای تلاش های خود دارند. از دیدگاه پارسا، چشم انداز دموکراسی ایرانی روشن است. اصلاحات نهادی تدریجی برای تغییر واقعی کافی نخواهد بود و همچنین نمی توان دولت را بدون تجدید نظر اساسی در تعهد خود به نقش دین در سیاست و زندگی مدنی اصلاح کرد. برای دموکراتیک شدن ایران، گزینهها به یک مسیر محدود میشوند: انقلابی دیگر.