دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Ronald Geelen (auth.)
سری:
ISBN (شابک) : 9789031362523, 9789031368846
ناشر: Bohn Stafleu van Loghum
سال نشر: 2009
تعداد صفحات: 204
زبان: Dutch
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب دمانس: داستان ها و توصیه های خوب: سالمندی، سالمندی / سالمندی
در صورت تبدیل فایل کتاب Dementie: Verhalen & goede raad به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دمانس: داستان ها و توصیه های خوب نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
زوال عقل یک واقعیت روزانه و اغلب تلخ برای بیش از دویست هزار هلندی است که از آن رنج می برند. و مخصوصاً برای عزیزانشان. زوال عقل یک بیماری شایع است که به ویژه افراد مسن را تحت تاثیر قرار می دهد: از هر سه نفر بالای ۸۵ سال، یک نفر از زوال عقل رنج می برد. چگونه با این بیماری کنار می آیید؟ با افراد مبتلا به زوال عقل چگونه رفتار می کنید؟ چگونه می توانید به چیزهای ناملموس دست پیدا کنید؟ این کتاب به این سؤالات و سؤالات دیگر پاسخ می دهد. نقطه قوت این کتاب این است که دانش عمومی (که دید بهتری از زوال عقل ارائه می دهد) را به نکات عملی مرتبط می کند. هر فصل یک داستان شخصی از جن موس مبتلا به زوال عقل را بیان می کند. داستان هایی که همه آنها را خواهند شناخت به دنبال آن یک موضوع از تمرین و نکات روزانه توضیح داده می شود. برای مثال در مورد لباس پوشیدن و درآوردن، شستن و ارائه راحتی نویسنده به عنوان روانشناس در Zorgcentrum Oranjehaeve در Breda کار می کند. او برای این کتاب خود را بر اساس تجربه کاری خود و همکارانش قرار داد. اما او همچنین می تواند از تجربیات شخصی خود با مادربزرگ و مادرشوهرش استفاده کند.
Dementie is een dagelijkse, vaak bittere realiteit voor de ruim tweehonderdduizend Nederlanders die eraan lijden. En vooral ook voor hun naasten. Dementie is een volksziekte, die met name hoogbejaarden treft: één op de drie 85+'ers lijdt aan dementie. Hoe ga je om met deze ziekte? Hoe ga je om met dementerenden? Hoe krijg je enigszins grip op het ongrijpbare?Op deze - en andere - vragen geeft dit boek een antwoord. De kracht van dit boek is dat het algemene kennis (die een beter zicht op dementie geeft) koppelt aan praktische tips. In ieder hoofdstuk komt een persoonlijk verhaal van Jan Mus met dementie naar voren; verhalen die iedereen zal herkennen. Hierna volgt een uiteenzetting over een onderwerp uit de dagelijkse praktijk én tips. Bijvoorbeeld over aan- en uitkleden, het wassen en het bieden van troost.De auteur werkt als psycholoog in Zorgcentrum Oranjehaeve te Breda. Voor dit boek baseerde hij zich op zijn eigen werkervaring en die van zijn collega's. Maar hij kon ook putten uit zijn persoonlijke ervaringen met zijn groot- en schoonmoeder.
Front Matter....Pages 1-8
Een goed begin …....Pages 9-29
Wat niet weet, wat niet deert?....Pages 30-42
Eerlijk duurt het langst?....Pages 43-60
Oude bomen moet je niet verplanten?....Pages 61-85
Niks moet, niksen mag....Pages 86-100
Onbekend maakt onbemind....Pages 101-118
Een beeld zegt meer dan duizend woorden....Pages 119-135
Het paard (niet) achter de wagen spannen....Pages 136-147
Niet van je geloof vallen?....Pages 148-164
Wie zwijgt, stemt (niet altijd) toe....Pages 165-176
Wie goed doet, goed ontmoet?....Pages 177-186
Uit het oog, uit het hart?....Pages 187-198
Back Matter....Pages 199-205