دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Tess Maginess (editor)
سری: Routledge advances in the medical humanities
ISBN (شابک) : 113863347X, 9781315207315
ناشر: Routledge
سال نشر: 2017
تعداد صفحات: 195
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 4 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Dementia and literature: interdisciplinary perspectives به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب زوال عقل و ادبیات: دیدگاه های بین رشته ای نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
زوال عقل یک نگرانی فوری جهانی است که اغلب به عنوان یک "مشکل"، "تراژدی" یا "بار" گسترده نامیده می شود و موضوعی است که به بهترین وجه توسط سیاست ها و اقدامات بهداشتی و اجتماعی به آن پرداخته می شود. با این حال، نویسندگان خلاق می توانند بینش های قدرتمند و تخیلی در مورد تجربه زوال عقل در فرهنگ ها و در طول زمان ارائه دهند. این جلد بین رشتهای به بررسی این موضوع میپردازد که چگونه درگیر شدن با زوال عقل از طریق بازنماییهای ادبی بیشمار آن میتواند به تعمیق و انسانی کردن نگرشها نسبت به افراد مبتلا به این بیماری کمک کند. این کتاب با ارائه و بازجویی طیف وسیعی از دیدگاهها در مورد چگونگی «تصور» زوال عقل، به ما این امکان را میدهد که ببینیم چگونه روشهای مختلف بودن میتوانند یکدیگر را تحت تأثیر قرار دهند. ادبیات با استفاده از تجربه «زیسته» یک فرد منحصربهفرد و عزیزانش میتواند به نگرش عمیقتر، دلسوزانهتر و رهایی بخشتر نسبت به پدیدهای کمک کند که هم طبیعی و هم غیرطبیعی است. رمانها، نمایشنامهها و داستانها مجموعهای غنی از پاسخها از تراژیک تا کمیک را نشان میدهند، و به ما این امکان را میدهند تا درک کنیم که افراد مبتلا به زوال عقل اغلب مدلهایی از شوخ طبعی، شجاعت و انعطافپذیری را به ما ارائه میدهند، و مراقبان نیز میتوانند طیفی از پاسخها را از سختگیری گرفته تا سفتی تجسم کنند. رحم و شفقت - دلسوزی. زوال عقل و ادبیات موضوع زوال عقل را مشکل می کند و همه ما را تشویق می کند تا هژمونی های خود را به طور انتقادی و خلاقانه زیر سوال ببریم. این کتاب با تکیه بر مطالعات ادبی، مطالعات فرهنگی، آموزش، روانشناسی بالینی، روانپزشکی، پرستاری و پیری، کمکی شگفت انگیز به حوزه نوظهور علوم انسانی پزشکی و سلامت است. این کتاب برای کسانی که مبتلا به زوال عقل هستند و مراقبان آنها و همچنین برای جامعه دانشگاهی و سیاست گذاران جالب خواهد بود.
Dementia is an urgent global concern, often termed a widespread ‘problem’, ‘tragedy’ or ‘burden’ and a subject best addressed by health and social policy and practice. However, creative writers can offer powerful and imaginative insights into the experience of dementia across cultures and over time. This cross-disciplinary volume explores how engaging with dementia through its myriad literary representations can help to deepen and humanise attitudes to people living with the condition. Offering and interrogating a wide array of perspectives about how dementia might be ‘imagined’, this book allows us to see how different ways of being can inflect one another. By drawing on the ‘lived’ experience of the individual unique person and their loved ones, literature can contribute to a deeper and more compassionate and more liberating attitude to a phenomenon that is both natural and unnatural. Novels, plays and stories reveal a rich panoply of responses ranging from the tragic to the comic, allowing us to understand that people with dementia often offer us models of humour, courage and resilience, and carers can also embody a range of responses from rigidity to compassion. Dementia and Literature problematises the subject of dementia, encouraging us all to question our own hegemonies critically and creatively. Drawing on literary studies, cultural studies, education, clinical psychology, psychiatry, nursing and gerontology, this book is a fascinating contribution to the emerging area of the medical and health humanities. The book will be of interest to those living with dementia and their caregivers as well as to the academic community and policy makers.