دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Ben Saul
سری:
ISBN (شابک) : 9780199535477
ناشر: Oxford Scholarship Online
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 320
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 3 مگابایت
در صورت تبدیل فایل کتاب Defining Terrorism in International Law به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب تعریف تروریسم در حقوق بین الملل نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
علیرغم تلاشهای متعدد از دهه 1920، جامعه بینالملل در تعریف یا جرم انگاری «تروریسم» در حقوق بینالملل شکست خورده است. این کتاب ابتدا دلایل سیاسی تعریف و جرم انگاری تروریسم را بررسی می کند، قبل از اینکه عناصر اساسی یک تعریف بین المللی را پیشنهاد کند. تروریسم باید تعریف و جرم انگاری شود، زیرا به طور جدی حقوق اساسی بشر را تضعیف می کند، دولت و سیاست صلح آمیز را به خطر می اندازد و ممکن است صلح و امنیت بین المللی را تهدید کند. این تعریف همچنین به تمایز خشونت سیاسی از خصوصی کمک میکند و تجاوز به بسیاری از معاهدات «بخشی» ضد تروریسم را از بین میبرد. یک تعریف همچنین می تواند به محدود کردن دامنه قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل متحد از 11 سپتامبر 2001 کمک کند، قطعنامه هایی که دولت ها را تشویق کرده است تا اقدامات یکجانبه و بیش از حد ضد تروریسم را دنبال کنند. تعریف تروریسم به عنوان یک جنایت بین المللی گسسته به طور هنجاری ارزش ها و منافع حیاتی جامعه بین المللی را به رسمیت می شناسد و از آنها محافظت می کند، به طور نمادین محکومیت جامعه را بیان می کند و به مجرمان انگ می زند. هر تعریفی از تروریسم باید ادعاهای معقول خشونت سیاسی، به ویژه علیه دولت های سرکوبگر را نیز در بر گیرد، و این کتاب طیفی از استثناها، توجیهات، بهانه ها، دفاع ها و عفوهایی را که به طور بالقوه برای تروریست ها در دسترس است، و همچنین استثنائات ادعایی مانند تعیین سرنوشت را بررسی می کند. مبارزات، "تروریسم دولتی" و درگیری های مسلحانه. در حالی که این کتاب به دنبال به حداقل رساندن توسل به خشونت است، اما به رسمیت می شناسد که قوانین بین المللی نباید با جرم انگاری اشکال مشروع مقاومت سیاسی در ظلم شریک شود. در غیاب تعریف بینالمللی، بقیه کتاب به بررسی چگونگی واکنش جامعه بینالملل به تروریسم در معاهدات بینالمللی و «منطقهای»، سیستم سازمان ملل متحد و در قوانین عرفی میپردازد. بخش پایانی کتاب ممنوعیتهای متمایز و جنایت «تروریسم» در درگیریهای مسلحانه تحت قوانین بینالمللی بشردوستانه را بررسی میکند.