دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Sherali Tareen
سری:
ISBN (شابک) : 026810672X, 9780268106720
ناشر: University of Notre Dame Press
سال نشر: 2020
تعداد صفحات: 507
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 9 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
در صورت تبدیل فایل کتاب Defending Muhammad in Modernity به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب دفاع از محمد در مدرنیته نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این مطالعه پیشگامانه، شرالی تارین جامعترین و به لحاظ نظری درگیر کار تا به امروز را در مورد آنچه که مسلماً طولانیترین، پیچیدهترین و بحثانگیزترین مناقشه در اسلام مدرن است ارائه میکند: بحث بارلوی-دیوبندی. گروههای بارلوی و دیوبندی دو جهتگیری هنجاری/جنبش اصلاحی هستند که در جنوب آسیای استعماری آغاز شدهاند. تقریباً دویست سال آغاز این جدل را از زمان حال جدا می کند. با این حال، شبح آن همچنان به احساسات مذهبی مسلمانان پسااستعماری جنوب آسیا، هم در منطقه و هم در جوامع دیاسپورا در سراسر جهان ادامه میدهد.
دفاع از محمد در مدرنیته گرایش رایج به نگریستن چنین لحظاتی از رقابتهای دروناسلامی را از طریق منشور باینریهای لیبرال سکولار مشکلساز و در عین حال قدرتمند مانند حقوقی/عرفانی، میانهرو/تندرو و اصلاحطلب/سنتگرا به چالش میکشد. تارین استدلال میکند که بحث بارلوی-دیوبندی در عوض توسط آنچه او «الهیات سیاسی رقیب» مینامد متحرک شده است که - در برههای از تاریخ مسلمانان هند که با از دست دادن و بحران حاکمیت سیاسی مشخص شده است - دیدگاههای متضاد رابطه هنجاری بین حاکمیت الهی را بیان کردند. کاریزمای نبوی، و تمرین زندگی روزمره. این کتاب بر اساس مطالعه دقیق منابع چاپی و خطی قبلاً ناشناخته به زبانهای عربی، فارسی و اردو در اواخر قرن هجدهم و کل قرن نوزدهم، در حوزههای اغلب متفاوت مطالعات دینی، مطالعات اسلامی، جنوب مداخله و ادغام میشود. مطالعات آسیایی، مطالعات سکولاریسم انتقادی، و الهیات سیاسی.