دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Parreñas. Juno Salazar
سری: Experimental futures : technological lives scientific arts anthropological voices
ISBN (شابک) : 9780822371946, 0822371944
ناشر: Duke University Press
سال نشر: 2018
تعداد صفحات: 289
زبان: English
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 12 مگابایت
در صورت ایرانی بودن نویسنده امکان دانلود وجود ندارد و مبلغ عودت داده خواهد شد
کلمات کلیدی مربوط به کتاب انقراض استعمارزدایی کار مراقبت در توانبخشی اورانگوتان: غیرداستانی، انسان شناسی، محیط زیست، حیوانات
در صورت تبدیل فایل کتاب Decolonizing extinction the work of care in orangutan rehabilitation به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب انقراض استعمارزدایی کار مراقبت در توانبخشی اورانگوتان نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
درانقراض استعمارزداییجونو سالازار پارنیاس از نظر قومنگاری راههایی را که استعمار، استعمارزدایی، و بومیگرایی روابطی را شکل میدهند که جهانهای بیش از انسان را در مراکز توانبخشی اورانگوتان در بورنئو شکل میدهند، ردیابی میکند. پارنیاس داستانهای در هم تنیده کارگران حیات وحش و حیوانات در معرض خطر این مراکز را بیان می کند و در عین حال جدایی ناپذیری خطر و آینده از مراقبت اورانگوتان را نشان می دهد. پارنیاس با تکیه بر انسان شناسی، نخستی شناسی، تاریخ آسیای جنوب شرقی، مطالعات جنسیتی، نظریه عجیب و غریب، و مطالعات علم و فناوری، پیشنهاد می کند که بررسی مراقبت کارگران از این میمون های نیمه وحشی می تواند به عنوان مبنایی برای پرورش آسیب پذیری متقابل اما نابرابر در عصری باشد. نابودی. پارنیاس معتقد است که تنها با در نظر گرفتن توانبخشی از دیدگاه هایی که تاکنون نادیده گرفته شده اند، زیست شناسی حفاظتی می تواند از سرمایه گذاری های خشونت آمیز در نهایت در رشد جمعیت دور شود و حس رفاه فمینیستی را در بر بگیرد، حتی اگر به معنای تجربه ضرر و درد باشد.
InDecolonizing ExtinctionJuno Salazar Parreñas ethnographically traces the ways in which colonialism, decolonization, and indigeneity shape relations that form more-than-human worlds at orangutan rehabilitation centers on Borneo. Parreñas tells the interweaving stories of wildlife workers and the centers' endangered animals while demonstrating the inseparability of risk and futurity from orangutan care. Drawing on anthropology, primatology, Southeast Asian history, gender studies, queer theory, and science and technology studies, Parreñas suggests that examining workers’ care for these semi-wild apes can serve as a basis for cultivating mutual but unequal vulnerability in an era of annihilation. Only by considering rehabilitation from perspectives thus far ignored, Parreñas contends, could conservation biology turn away from ultimately violent investments in population growth and embrace a feminist sense of welfare, even if it means experiencing loss and pain.
Cover......Page 1
Contents......Page 8
Acknowledgments......Page 10
Introduction: Decolonizing Extinction......Page 18
Part I. Relations......Page 48
Chapter 1. From Ape Motherhood to Tough Love......Page 50
Chapter 2. On the Surface of Skin and Earth......Page 78
Part II. Enclosures......Page 98
Chapter 3. Forced Copulation for Conservation......Page 100
Chapter 4. Finding a Living......Page 122
Part III. Futures......Page 146
Chapter 5. Arrested Autonomy......Page 148
Chapter 6. Hospice for a Dying Species......Page 174
Conclusion: Living and Dying Together......Page 194
Notes......Page 206
References......Page 242
A......Page 272
B......Page 273
C......Page 274
E......Page 275
G......Page 276
J......Page 277
L......Page 278
N......Page 279
R......Page 280
S......Page 281
W......Page 283
Z......Page 284