دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش:
نویسندگان: Michel Bitbol
سری: La bibliothèque des savoirs
ISBN (شابک) : 2082112403, 9782082112406
ناشر: Flammarion
سال نشر: 2010
تعداد صفحات: 0
زبان: French
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 862 کیلوبایت
در صورت تبدیل فایل کتاب De l’intérieur du monde: Pour une philosophie et une science des relations به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب از درون جهان: برای یک فلسفه و یک علم روابط نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در این کتاب، میشل بیتبول نظریه دانش را بازنگری می کند تا آن را با اکتشافات علم قرن بیستم تطبیق دهد. فیزیک معاصر این رویکرد را ضروری می کند: کمتر و کمتر بر چیزها تمرکز می کند و بیشتر و بیشتر بر روابط. تا آنجا که تصویر باروک از روابط شناور در هوا بدون حمایت از چیزها، از "لبخند یک گربه بدون گربه" به تعبیر لوئیس کارول، به روشی اصرار آمیز ظاهر می شود. چگونه می توان روابطی را درک کرد که اشیا یا خصوصیاتی را که با هم متحد می کنند از قبل وجود دارند؟ تشبیهی برای روشن شدن این راز بسیج شده است: اگر راست و چپ با رابطه متقابلشان تعریف می شوند، به این دلیل است که این رابطه به نوبه خود نسبت به بدن ما جهت گیری دارد. در اینجا، مانند فیزیک کوانتوم، تنها مکملی از فلسفه رابطه می تواند معماهای روابط را حل کند. تنها شناخت وضعیت ما در شبکه به هم پیوسته جهان، پارادوکس های ناشی از رویای دیدن آن را از بیرون از بین می برد. مشکل این است که یک مقاومت فرهنگی، که رشته آن از افلاطون تا راسل ردیابی می شود، مانع رادیکالیت ضروری اندیشه روابط است. درمان این مقاومت در فلسفه ناگارجونا، متفکر هندی قرن دوم، نویسنده مرجع مکتب بودایی «مسیر میانه» جستجو می شود. زیرا این فلسفه، به دور از به حداقل رساندن همبستگی پدیده ها و غیبت (یا پوچی) آنها در ماهیت خودشان، آن را پیش فرض تنش اخلاقی خود به سمت راهی برای باز بودن و در دسترس بودن می داند. معرفت شناسی را می توان با جست و جوی وجودی پیوند داد.
Michel Bitbol repense dans ce livre la théorie de la connaissance pour l’adapter aux découvertes de la science du XXeme siècle. La physique contemporaine rend cette démarche nécessaire : elle porte de moins en moins sur des choses et de plus en plus sur des relations. Si bien que l’image baroque de relations flottant en l’air sans appui sur les choses, d’un « sourire de chat sans chat » pour paraphraser Lewis Carroll, se fait jour de manière insistante. Comment comprendre des relations qui préexistent aux objets ou aux propriétés qu’elles unissent ? Une analogie est mobilisée pour élucider ce mystère : si la droite et la gauche se définissent par leur relation mutuelle, c’est que cette relation est orientée à son tour relativement à notre corps. Ici, comme en physique quantique, seul un supplément de philosophie relationnelle permet de résoudre les énigmes des relations. Seule la reconnaissance de notre situation à l’intérieur du réseau interconnecté du monde lève les paradoxes nés du rêve de le voir comme de l’extérieur. Le problème est qu’une résistance culturelle, dont le fil est retracé de Platon jusqu’à Russell, fait obstacle à l’indispensable radicalité de la pensée des relations. Une thérapie de cette résistance est cherchée dans la philosophie de Nagarjuna, penseur indien du IIeme siècle, auteur de référence de l’école bouddhique de la « voie moyenne ». Car cette philosophie, loin de minimiser la corelativité des phénomènes et leur absence (ou vacuité) de nature propre, la prend pour prémisse de sa tension éthique vers une manière d’être ouverte et disponible.Une réflexion originale permettant de comprendre comment une épistémologie peut avoir partie liée avec la quête existentielle.