دسترسی نامحدود
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید
در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید
برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند
درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب
از ساعت 7 صبح تا 10 شب
ویرایش: 1
نویسندگان: Wolf-Michael Kähler (auth.)
سری: Software Trainer Aufbaustufe
ISBN (شابک) : 9783519093121, 9783663163169
ناشر: Vieweg+Teubner Verlag
سال نشر: 1989
تعداد صفحات: 216
زبان: German
فرمت فایل : PDF (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود)
حجم فایل: 7 مگابایت
کلمات کلیدی مربوط به کتاب dBase III Plus: دستورالعمل کار با یک سیستم پایگاه داده رابطه ای در رایانه شخصی: مهندسی، عمومی
در صورت تبدیل فایل کتاب dBase III Plus: Anleitung für die Arbeit mit einem relationalen Datenbanksystem auf dem PC به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.
توجه داشته باشید کتاب dBase III Plus: دستورالعمل کار با یک سیستم پایگاه داده رابطه ای در رایانه شخصی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.
در پردازش داده های تجاری و اداری، سیستم های پایگاه داده به میزان فزاینده ای برای مدیریت و ارزیابی پایگاه های داده استفاده می شوند. در این مورد، ترجیحاً از سیستم های پایگاه داده رابطه ای استفاده می شود، زیرا در این سیستم ها داده ها را می توان مستقل از پردازشی که در هر مورد انجام می شود ذخیره کرد. این کتاب به معرفی قابلیت های سیستم پایگاه داده رابطه ای dBASE III PLUS (محصول Ashton-Tate) مورد استفاده در میکرو کامپیوترها می پردازد. در آماده سازی برای استفاده از این سیستم، نشان داده شده است که چگونه پایگاه های داده باید ساختاری داشته باشند تا داده ها در یک نسخه ساده تا حد امکان ذخیره شوند - و نه به طور یکسان در چندین مکان. این ساختار موجودی با استفاده از داده های نمونه نشان داده شده است، که در توضیحات دستورات dBASE که در ادامه به آن اشاره شده است. در مقدمه، این اصل ارائه شده است که براساس آن می توان داده های پایگاه داده را برای پردازش در دسترس قرار داد. به دنبال آن دستورات اولیه برای ساخت، ذخیره و دسترسی به پایگاه داده ارائه می شود. سپس نشان داده می شود که چگونه می توان تغییرات موجودی را انجام داد و داده ها را روی صفحه نمایش یا چاپ کرد. هنگام استفاده از dBASE 111 PLUS، فرمان ها را نه تنها می توان به صورت جداگانه از طریق صفحه کلید وارد کرد، بلکه دستوراتی که قبلاً ذخیره شده اند را می توان در بسته ها نیز اجرا کرد. این دستورات ذخیره شده را می توان به طور مکرر یا بسته به شرایط اجرا کرد. ساختارهای کنترلی که در این راستا برای کنترل فرآیند امکان پذیر است، ابتدا به صورت گرافیکی با استفاده از ساختارگرام، قبل از ارائه دستورات مرتبط و توضیح استفاده از آنها در پردازش داده های مثال توضیح داده شده است.
In der kommerziellen und administrativen Datenverarbeitung werden in zuneh mendem Maße Datenbanksysteme bei der Verwaltung und Auswertung von Datenbeständen eingesetzt. Dabei werden bevorzugt relationale Datenbanksy steme verwendet, da bei diesen Systemen die Datenspeicherung unabhängig von der jeweils durchzuführenden Verarbeitung erfolgen kann. Dieses Buch stellt den Leistungsumfang des relationalen Datenbanksystems dBASE III PLUS (ein Produkt der Firma Ashton-Tate) vor, das auf Mikrocom putern zum Einsatz kommt. Als Vorbereitung für die Anwendung dieses Sy stems wird gezeigt, wie Datenbestände gegliedert sein müssen, damit die Daten in möglichst nur einfacher Ausfertigung - und nicht an mehreren Stellen iden tisch - abgespeichert werden können. Diese Gliederung des Bestands wird an Beispieldaten erläutert, auf die bei der nachfolgenden Beschreibung der dBASE-Befehle Bezug genommen wird. Einleitend wird das Prinzip dargestellt, nach dem sich Daten aus dem Datenbe stand zur Verarbeitung bereitstellen lassen. Es schließt sich die Darstellung der grundlegenden Befehle für den Aufbau, die Sicherung und den Zugriff auf eine Datenbank an. Danach wird gezeigt, wie sich Bestandsänderungen durchführen und Daten auf dem Bildschirm anzeigen oder einem Drucker ausgeben lassen. Beim Einsatz von dBASE 111 PLUS können Befehle nicht nur einzeln über die Tastatur eingegeben werden, sondern es lassen sich auch Befehle, die zuvor ge speichert worden sind, packetweise ausführen. Diese gespeicherten Befehle können wiederholt bzw. in Abhängigkeit von Bedingungen ausgeführt werden. Die diesbezüglich möglichen Kontrollstrukturen zur Ablaufsteuerung werden zunächst durch Struktogramme graphisch beschrieben, bevor die zugehörigen Befehle vorgestellt und deren Einsatz bei der Verarbeitung der Beispieldaten erläutert wird.
Front Matter....Pages I-X
Traditionelle Datenverarbeitung und Datenbanksysteme....Pages 1-6
Das relationale Datenbanksystem....Pages 7-15
Einsatz des Datenbanksystems dBASE III PLUS....Pages 16-26
Einrichtung und Sicherung einer Tabellen-Datei....Pages 27-39
Arbeitsbereich und Datenausgabe....Pages 40-59
Änderung des Bestands....Pages 60-74
Summarische Beschreibung des Bestands und Datensummation....Pages 75-87
Indizierung - eine Methode für den Direktzugriff auf Datensätze....Pages 88-98
Projektion, Verbund und Selektion....Pages 99-106
Gleichzeitiger Zugriff auf mehrere Tabellen....Pages 107-117
Befehls- und Prozedur-Dateien....Pages 118-125
Steuerbefehle und Variable....Pages 126-146
Back Matter....Pages 147-206