ورود به حساب

نام کاربری گذرواژه

گذرواژه را فراموش کردید؟ کلیک کنید

حساب کاربری ندارید؟ ساخت حساب

ساخت حساب کاربری

نام نام کاربری ایمیل شماره موبایل گذرواژه

برای ارتباط با ما می توانید از طریق شماره موبایل زیر از طریق تماس و پیامک با ما در ارتباط باشید


09117307688
09117179751

در صورت عدم پاسخ گویی از طریق پیامک با پشتیبان در ارتباط باشید

دسترسی نامحدود

برای کاربرانی که ثبت نام کرده اند

ضمانت بازگشت وجه

درصورت عدم همخوانی توضیحات با کتاب

پشتیبانی

از ساعت 7 صبح تا 10 شب

دانلود کتاب Days of revolution: political unrest in an Iranian village

دانلود کتاب روزهای انقلاب: ناآرامی سیاسی در یک روستای ایرانی

مشخصات کتاب

Days of revolution: political unrest in an Iranian village

ویرایش:  
نویسندگان:   
سری:  
ISBN (شابک) : 9780804775670, 1967149151 
ناشر: Stanford University Press 
سال نشر: 2013;2014 
تعداد صفحات: xxxv-316 p.: ill., couv. ill.; 2 
زبان: English 
فرمت فایل : EPUB (درصورت درخواست کاربر به PDF، EPUB یا AZW3 تبدیل می شود) 
حجم فایل: 3 Mb 

قیمت کتاب (تومان) : 42,000

کتاب مورد نظر موجود نمی باشد



ثبت امتیاز به این کتاب

میانگین امتیاز به این کتاب :
       تعداد امتیاز دهندگان : 9


در صورت تبدیل فایل کتاب Days of revolution: political unrest in an Iranian village به فرمت های PDF، EPUB، AZW3، MOBI و یا DJVU می توانید به پشتیبان اطلاع دهید تا فایل مورد نظر را تبدیل نمایند.

توجه داشته باشید کتاب روزهای انقلاب: ناآرامی سیاسی در یک روستای ایرانی نسخه زبان اصلی می باشد و کتاب ترجمه شده به فارسی نمی باشد. وبسایت اینترنشنال لایبرری ارائه دهنده کتاب های زبان اصلی می باشد و هیچ گونه کتاب ترجمه شده یا نوشته شده به فارسی را ارائه نمی دهد.


توضیحاتی در مورد کتاب روزهای انقلاب: ناآرامی سیاسی در یک روستای ایرانی

خارج از شیراز در استان فارس در جنوب غربی ایران "علی آباد" قرار دارد. مری هگلند در تابستان 1978 به این دهکده کشاورزی کوچک چند هزار نفری در آن زمان وارد شد، غافل از تغییرات مهمی که این شهر و این کشور را در بر می گرفت. در ماه های آینده او تنها محقق آمریکایی بود که پس از اقامت هجده ماهه خود انقلاب اسلامی را از نزدیک شاهد بود.روزهای انقلابنگاه خودی را ارائه می دهد که چگونه مردم عادی به انقلاب 1979 کشیده شدند، تجربه کردند و بر آن تأثیر گذاشتند. پس از آن.

خرد متعارف فرض می‌کند که ایدئولوژی مذهبی شیعه به جنبش انقلابی دامن زده است. اما هگلند می‌گوید که انقلاب از طریق نگرانی‌های عمل‌گرایانه‌تر گسترش یافته است: نابرابری فزاینده، فقدان فرصت‌های توسعه و اشتغال، فساد دولتی. انتظارات محلی از رهبران و روند سیاسی - انتظارات ناشی از تجربه آنها با جناح های سنتی مبتنی بر خویشاوندی - نگرش و تصمیم گیری روستاییان محلی را هدایت می کرد و آنها اغلب تنها پس از پیوستن به قیام توجیهات مذهبی انقلاب را اتخاذ می کردند. این کتاب با به اشتراک گذاشتن داستان‌های درگیری و انقلاب در کنار مصاحبه‌های عمیق، نور تازه‌ای را بر این برهه تاریخی حساس می‌تاباند.

با بازگشت به علی‌آباد دهه‌ها بعد،روزهای انقلاببه پایان می‌رسد. نمایی از روستا و انقلاب سی سال بعد. مری هگلند در طی چندین دیدار بین سال‌های 2003 و 2008 به بررسی تأثیرات ماندگار انقلاب بر جناح‌های سیاسی محلی و زندگی فردی می‌پردازد. از آنجایی که ایران همچنان اخبار صفحه اول است، این نگاه صمیمی به تاریخ اخیر کشور و مردم آن هرگز برای درک تأثیر متقابل انتقادی سیاست های محلی و جهانی در ایران به موقع یا حیاتی نبوده است.


توضیحاتی درمورد کتاب به خارجی





نظرات کاربران